17 yaşındaki kayıp genç kız en son Denizli'de görüldü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.06.2023 - 10:13, Güncelleme: 21.06.2023 - 10:13
 

17 yaşındaki kayıp genç kız en son Denizli'de görüldü

Adana'nın Sarıçam ilçesinde 17 yaşındaki Fatma Kaplan'dan 17 gündür haber alınamıyor. Genç kızın en son Denizli’de olduğu tespit edildi.

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesine bağlı Beyceli Mahallesi'nde oturan 17 yaşındaki Fatma Kaplan, 5 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da evden çıktı. Kaplan, o günden sonra bir daha evine dönmedi. Kızlarının kaybından endişe eden ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu. Baba Ramazan Kaplan: Adana'da ablasının yanında kalan kızı Fatma Kaplan (17) en son 5 Haziran günü Buruk mezarlığı civarında görüldüğünü ticari bir taksiye bindiği bilgisini aldığını söyledi. Genç kızın en son Denizli’de olduğu bilgisi alındı. Kızı Fatma'yı görenlerin yerini bilenlerin insaniyet namına polis veya 0537 515 39 12 numaralı telefona bilgi vermelerini rica etti.
Adana'nın Sarıçam ilçesinde 17 yaşındaki Fatma Kaplan'dan 17 gündür haber alınamıyor. Genç kızın en son Denizli’de olduğu tespit edildi.

Adana’nın merkez Sarıçam ilçesine bağlı Beyceli Mahallesi'nde oturan 17 yaşındaki Fatma Kaplan, 5 Haziran Pazartesi günü saat 10.00’da evden çıktı. Kaplan, o günden sonra bir daha evine dönmedi. Kızlarının kaybından endişe eden ailesi polise kayıp başvurusunda bulundu.

Baba Ramazan Kaplan: Adana'da ablasının yanında kalan kızı Fatma Kaplan (17) en son 5 Haziran günü Buruk mezarlığı civarında görüldüğünü ticari bir taksiye bindiği bilgisini aldığını söyledi. Genç kızın en son Denizli’de olduğu bilgisi alındı. Kızı Fatma'yı görenlerin yerini bilenlerin insaniyet namına polis veya 0537 515 39 12 numaralı telefona bilgi vermelerini rica etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.