18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği Gerçekleştirildi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.03.2022 - 10:13, Güncelleme: 18.03.2022 - 10:18
 

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Etkinliği Gerçekleştirildi

Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde, 18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümü dolayısıyla konferans etkinliği düzenlendi.

16 Mart 2022 tarihinde ceza infaz kurumu konferans salonunda, Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Durmuş Akalın tarafından gerçekleştirilen konferans programına Kurum Müdürü V. Mustafa Yeşiltaş, Kurum 2. Müdürü Halil Selçuk Alan, İdare Memurları Ahmet Pekesen ve Aylin Gökçe Karakelle, Öğretmenler Halime Başaran ve Bahar Duman, Psikolog Mehmet Ali Yıldırım, İnfaz ve Koruma Başmemuru Musa Akbıyık ile kurum personeli ve hükümlüler katıldı. Kurum Öğretmeni Halime Başaran’ın sunumunu gerçekleştirdiği program, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Durmuş Akalın, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasında; 107 yıl önce ecdadımızın, kanlarıyla, canlarıyla “Çanakkale nin Geçilmez” olduğunu tüm dünyaya kanıtladığı, imkansızlıklar içerisindeki mücadelenin örneği ve dünyada eşi benzeri olmayan bir zafer olduğunu vurgularken hemen ardından  "Çanakkale Zaferi" adlı belgesel gösterimi yapıldı. Program sonunda, sunumları için Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Durmuş Akalın’ a, destekleri için kurum personeline teşekkür edilerek hatıra fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.
Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde, 18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümü dolayısıyla konferans etkinliği düzenlendi.

16 Mart 2022 tarihinde ceza infaz kurumu konferans salonunda, Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Durmuş Akalın tarafından gerçekleştirilen konferans programına Kurum Müdürü V. Mustafa Yeşiltaş, Kurum 2. Müdürü Halil Selçuk Alan, İdare Memurları Ahmet Pekesen ve Aylin Gökçe Karakelle, Öğretmenler Halime Başaran ve Bahar Duman, Psikolog Mehmet Ali Yıldırım, İnfaz ve Koruma Başmemuru Musa Akbıyık ile kurum personeli ve hükümlüler katıldı.

Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde, 18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi

Kurum Öğretmeni Halime Başaran’ın sunumunu gerçekleştirdiği program, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Durmuş Akalın, günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmasında; 107 yıl önce ecdadımızın, kanlarıyla, canlarıyla “Çanakkale nin Geçilmez” olduğunu tüm dünyaya kanıtladığı, imkansızlıklar içerisindeki mücadelenin örneği ve dünyada eşi benzeri olmayan bir zafer olduğunu vurgularken hemen ardından  "Çanakkale Zaferi" adlı belgesel gösterimi yapıldı.

Program sonunda, sunumları için Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Durmuş Akalın’ a, destekleri için kurum personeline teşekkür edilerek hatıra fotoğraf çekimleri gerçekleştirildi.

Denizli D Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğünde, 18 Mart Şehitlerini Anma ve Çanakkale Zaferi

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.