2023 KPSS lisans sonuçları açıklandı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.08.2023 - 11:40, Güncelleme: 25.08.2023 - 11:40
 

2023 KPSS lisans sonuçları açıklandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)nce düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) sonuçlar belli oldu.

ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen 2023-KPSS lisans oturumlarının sonuçları “https://sonuc.osym.gov.tr ” internet adresinden açıklandı. KPSS sonuçları bugün ÖSYM tarafından yüz binlerce adayın erişimine açıldı. Sonuçlar Ais üzerinden TC Kimlik Numarası ya da E Devlet şifresi ile sorgulanabiliyor. Kamu kadrolarına yerleştirme işlemleri için gerçekleştirilen KPSS oturumları, Temmuz ayında son bulmuştu. Sınav telaşını sona erdiren pek çok aday, derin bir nefes alıp dinlenme sürecine girerek KPSS sonuçları için gelecek açıklamalara kilitlenmişti. P1,P2,P3 başta olmak üzere pek çok kategoride açıklanan KPSS sonuçları, ÖSYM'nin AİS ekranı aracılığıyla erişime açıldı. 2023-KPSS sonuçları, açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerli olacak ancak öğretmen adayları için 2023-KPSS’de elde edilecek puanların geçerlilik süresi bir yılla sınırlı kalacak. İşte, KPSS sonuçları sorgulama ekranı KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI. Aşağıdaki linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz.   KPSS SONUÇLARI SORGULAMA E-DEVLET KPSS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI
Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)nce düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı’nda (KPSS) sonuçlar belli oldu.

ÖSYM Başkanlığınca düzenlenen 2023-KPSS lisans oturumlarının sonuçları “https://sonuc.osym.gov.tr ” internet adresinden açıklandı.

KPSS sonuçları bugün ÖSYM tarafından yüz binlerce adayın erişimine açıldı. Sonuçlar Ais üzerinden TC Kimlik Numarası ya da E Devlet şifresi ile sorgulanabiliyor. Kamu kadrolarına yerleştirme işlemleri için gerçekleştirilen KPSS oturumları, Temmuz ayında son bulmuştu. Sınav telaşını sona erdiren pek çok aday, derin bir nefes alıp dinlenme sürecine girerek KPSS sonuçları için gelecek açıklamalara kilitlenmişti. P1,P2,P3 başta olmak üzere pek çok kategoride açıklanan KPSS sonuçları, ÖSYM'nin AİS ekranı aracılığıyla erişime açıldı.

2023-KPSS sonuçları, açıklanmasından itibaren iki yıl süreyle geçerli olacak ancak öğretmen adayları için 2023-KPSS’de elde edilecek puanların geçerlilik süresi bir yılla sınırlı kalacak.

İşte, KPSS sonuçları sorgulama ekranı

KPSS SONUÇLARI AÇIKLANDI.

Aşağıdaki linke tıklayarak sorgulayabilirsiniz.
 

KPSS SONUÇLARI SORGULAMA


E-DEVLET KPSS SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.