23 Nisan’da 3500 öğrenci Anadolu Masalları ile buluşuyor

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.04.2022 - 12:28, Güncelleme: 21.04.2022 - 12:32
 

23 Nisan’da 3500 öğrenci Anadolu Masalları ile buluşuyor

Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Masal Şenliği gerçekleştiriliyor.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde geçekleştirilen Masal Şenliğinde, Denizli Masal Öğretmenlerinin katıldığı 30 öğretmen ve iki öğrencinin aktif masal anlatımları ve farklı atölye çalışmalarında 3500 öğrenci Anadolu Masalları ile buluşuyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Masal Şenliğinin ilk gününde Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici masal anlatıcı öğretmen ve öğrencileri yalnız bırakmadı. Oluşturulan masal atölyelerinde masal anlatıcı öğretmenler ve dinleyici öğrencilerle bir araya gelen Müdür Ekici “Cumartesi günü coşku ile kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Dünyada ki ilk ve tek çocuk bayramımızı Ulu Önder Atatürk tüm dünya çocuklarına armağan etti. Ülkemizin gelişmesi, bağımsızlığımızın daim olması ve modern eğitim kurumlarımızın kurulması Ata’mızın sayesindedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bir hafta şeklinde planladığımız etkinliklerle kutluyoruz. Bu etkinliklerimizin içerisinde spor karşılaşmaları, kültürel çalışmalar, sosyal ve teknolojik çalışmalar var. Artık çağın gerekliliği ne ise bayram kutlamalarımızı onunla birleştirdik. Böylelikle çok daha güzel ve coşku içerisinde bir bayram kutluyoruz. Bugün günlerden masal. Masallar bizim dünyamızın tüm renklerini kapsamaktadır. 3 gün süre ile masal etkinliği yapıyoruz. İlimiz genelinde öğrencilerimiz öğretmenleri ile buluşarak, masalları öğretmenlerinden özgün bir şekilde dinleyerek farklı dünyalara gidecekler. Masal Anlatıcısı Öğretmenlerimiz  Anadolu Masallarını 3.500 öğrencimize anlatacaklar” dedi.  
Denizli'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Masal Şenliği gerçekleştiriliyor.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde geçekleştirilen Masal Şenliğinde, Denizli Masal Öğretmenlerinin katıldığı 30 öğretmen ve iki öğrencinin aktif masal anlatımları ve farklı atölye çalışmalarında 3500 öğrenci Anadolu Masalları ile buluşuyor.

23 Nisan’da 3500 öğrenci Anadolu Masalları ile buluşuyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Masal Şenliğinin ilk gününde Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici masal anlatıcı öğretmen ve öğrencileri yalnız bırakmadı.

Oluşturulan masal atölyelerinde masal anlatıcı öğretmenler ve dinleyici öğrencilerle bir araya gelen Müdür Ekici “Cumartesi günü coşku ile kutlayacağımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Dünyada ki ilk ve tek çocuk bayramımızı Ulu Önder Atatürk tüm dünya çocuklarına armağan etti. Ülkemizin gelişmesi, bağımsızlığımızın daim olması ve modern eğitim kurumlarımızın kurulması Ata’mızın sayesindedir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı bir hafta şeklinde planladığımız etkinliklerle kutluyoruz. Bu etkinliklerimizin içerisinde spor karşılaşmaları, kültürel çalışmalar, sosyal ve teknolojik çalışmalar var. Artık çağın gerekliliği ne ise bayram kutlamalarımızı onunla birleştirdik. Böylelikle çok daha güzel ve coşku içerisinde bir bayram kutluyoruz. Bugün günlerden masal. Masallar bizim dünyamızın tüm renklerini kapsamaktadır. 3 gün süre ile masal etkinliği yapıyoruz. İlimiz genelinde öğrencilerimiz öğretmenleri ile buluşarak, masalları öğretmenlerinden özgün bir şekilde dinleyerek farklı dünyalara gidecekler. Masal Anlatıcısı Öğretmenlerimiz  Anadolu Masallarını 3.500 öğrencimize anlatacaklar” dedi.

23 Nisan’da 3500 öğrenci Anadolu Masalları ile buluşuyor

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.