24 Nisan Sözde Soykırım Söylemi Unutulmasın!

DİĞER 18.02.2017 - 13:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

24 Nisan Sözde Soykırım Söylemi Unutulmasın!

denizli haber / denizli 20 haber / 24 Nisan Sözde Soykırım Söylemi Unutulmasın!

PİRİNCİN TAŞLARI   Şu sözde soykırım yalanlarıyla batılı ülkelerde yaptığı lobi çalışmalarıyla yalanlarına inandırdığı ülkeleri Türkiye’ye karşı ayağa kaldırmaya çalışan Ermeni meselesine bakmak şahsen beni ve Türk milletini fazlasıyla üzüyor. Türkiye’ye karşı, bütün yıl yaptıkları ancak gelen son haberlere göre başta ABD, Fransa ve diğer AB ülkelerinde lobi faaliyetlerine hız vermeye başladılar…   Ermenilerin, Azerbaycan da, Hocalı, Nahçivan, Dağlık Karabağ da yaptıkları katliamlar ve soykırımlar dünya ülkelerinin gözleri önünde de dururken. Türkiye’ye karşı hasmane sözde soykırım yalanları ile Türkiye aleyhtarı lobi çalışmaları yapmalarına Türkiye ve Azerbaycan Devletleri de seyirci kalmamalıdır. Azerbaycan ile iki Devlet bir kardeş ülke olarak birlikte hareket etmeli ve Ermenilerin sözde soykırım yalanlarını Dünya’ya anlatılmalıdır…   YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!
denizli haber / denizli 20 haber / 24 Nisan Sözde Soykırım Söylemi Unutulmasın!

PİRİNCİN TAŞLARI

 

Şu sözde soykırım yalanlarıyla batılı ülkelerde yaptığı lobi çalışmalarıyla yalanlarına inandırdığı ülkeleri Türkiye’ye karşı ayağa kaldırmaya çalışan Ermeni meselesine bakmak şahsen beni ve Türk milletini fazlasıyla üzüyor. Türkiye’ye karşı, bütün yıl yaptıkları ancak gelen son haberlere göre başta ABD, Fransa ve diğer AB ülkelerinde lobi faaliyetlerine hız vermeye başladılar…

 

Ermenilerin, Azerbaycan da, Hocalı, Nahçivan, Dağlık Karabağ da yaptıkları katliamlar ve soykırımlar dünya ülkelerinin gözleri önünde de dururken. Türkiye’ye karşı hasmane sözde soykırım yalanları ile Türkiye aleyhtarı lobi çalışmaları yapmalarına Türkiye ve Azerbaycan Devletleri de seyirci kalmamalıdır. Azerbaycan ile iki Devlet bir kardeş ülke olarak birlikte hareket etmeli ve Ermenilerin sözde soykırım yalanlarını Dünya’ya anlatılmalıdır…

 

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.