30 Ağustos Zafer Bayramı, Denizli’de coşkuyla kutlandı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.08.2023 - 12:52, Güncelleme: 30.08.2023 - 14:03
 

30 Ağustos Zafer Bayramı, Denizli’de coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü Denizli'de gerçekleştirilen törenlerle coşku içerisinde kutlandı.

Kutlamalar Pamukkale Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte Türk Bayrağı göndere çekildi. Törene, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Milletvekilleri Nilgün Ök, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11. Komando Tugay Kom. Komutan Yardımcısı Piyade Albay Ertan Dabi, protokol üyeleri, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu töreninin ardından, tebrikat töreni için valilik makamında, Vali Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tebrikleri kabul etti. Tebrikat törenin ardından protokol üyeleri valilik önünde hazırlanan tören alanına geçildi. Kutlama ve geçit töreninde Vali Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Törene katılanların ve halkın bayramının kutladı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını ardından askeri personel tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşma gerçekleşti. Yine bir askeri personel tarafından şiir okundu, halk oyunları gösterisi gerçekleşti. Tören, Askeri tören birliklerinin, Muharip Gaziler Derneği üyelerinin ve Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyelerinin askeri araçla geçişi, askeri araçların geçişi, sporcuların Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile geçişi ile tamamlandı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 101. yıl dönümü Denizli'de gerçekleştirilen törenlerle coşku içerisinde kutlandı.

Kutlamalar Pamukkale Kaymakamlığı önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan çelenk sunumunu gerçekleştirdi. Ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte Türk Bayrağı göndere çekildi.

Törene, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Milletvekilleri Nilgün Ök, Şeref Arpacı ve Sema Silkin Ün, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve 11. Komando Tugay Kom. Komutan Yardımcısı Piyade Albay Ertan Dabi, protokol üyeleri, askeri erkan, siyasi parti ve sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu töreninin ardından, tebrikat töreni için valilik makamında, Vali Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tebrikleri kabul etti. Tebrikat törenin ardından protokol üyeleri valilik önünde hazırlanan tören alanına geçildi.

Kutlama ve geçit töreninde Vali Ömer Faruk Coşkun ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Törene katılanların ve halkın bayramının kutladı.  Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasını ardından askeri personel tarafından günün anlam ve önemi hakkında konuşma gerçekleşti. Yine bir askeri personel tarafından şiir okundu, halk oyunları gösterisi gerçekleşti.

Tören, Askeri tören birliklerinin, Muharip Gaziler Derneği üyelerinin ve Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyelerinin askeri araçla geçişi, askeri araçların geçişi, sporcuların Türk Bayrağı ve Atatürk posteri ile geçişi ile tamamlandı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.