5 Gündür haber alınamıyor

DENİZLİ 20.08.2016 - 10:50, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

5 Gündür haber alınamıyor

denizli haber / denizli 20 haber / 5 Gündür haber alınamıyor

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde yaşayan 38 yaşındaki Yunus Atılgan’dan 15 Ağustos’tan itibaren haber alınamıyor.   Merkezefendi İlçesi Umut 2 konutlarında ikamet eden ve ailesi tarafında yüzde 45 engelli olduğu belirtilen Yusuf Atılgan’dan,  5 gündür haber alınamıyor. Evden ayrıldıktan 1 gün sonra telefonla ailesini arayan Atılgan, İzmir’de olduğunu ve bir kömürcüde çalıştığını, buradan emekli yapacaklarını söyleyerek telefonu kapatmış.   En son ki görüşmeden sonra kendisinden bir daha haber alamayan aile durumu emniyet güçlerine bildirdi. Yüzde 45 engelli olduğu için hayatından endişe ettiklerini belirten aile, Atılgan’ın bulunması için çaba harcıyor. Yusuf Atılgan’ı görenlerin en yakın karakola bildirmelerini isteyen aile, herkesten yardım bekliyor. Aileye ulaşmak için 544 414 34 34 nolu telefondan ulaşabilrisiniz.
denizli haber / denizli 20 haber / 5 Gündür haber alınamıyor

Denizli Merkezefendi İlçesi’nde yaşayan 38 yaşındaki Yunus Atılgan’dan 15 Ağustos’tan itibaren haber alınamıyor.

 

Merkezefendi İlçesi Umut 2 konutlarında ikamet eden ve ailesi tarafında yüzde 45 engelli olduğu belirtilen Yusuf Atılgan’dan,  5 gündür haber alınamıyor. Evden ayrıldıktan 1 gün sonra telefonla ailesini arayan Atılgan, İzmir’de olduğunu ve bir kömürcüde çalıştığını, buradan emekli yapacaklarını söyleyerek telefonu kapatmış.

 

En son ki görüşmeden sonra kendisinden bir daha haber alamayan aile durumu emniyet güçlerine bildirdi. Yüzde 45 engelli olduğu için hayatından endişe ettiklerini belirten aile, Atılgan’ın bulunması için çaba harcıyor. Yusuf Atılgan’ı görenlerin en yakın karakola bildirmelerini isteyen aile, herkesten yardım bekliyor.

Aileye ulaşmak için 544 414 34 34 nolu telefondan ulaşabilrisiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.