5 yaşındaki Çağan'ın dışarı çıkma imtihanı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 19.09.2023 - 11:10, Güncelleme: 19.09.2023 - 11:22
 

5 yaşındaki Çağan'ın dışarı çıkma imtihanı

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşayan dışarı çıkmak için annesinden izin almaya çalışan Çağan Karaduman isimli çocuğun görüntüleri tebessüm ettirdi. O görüntüler kısa sürede viral oldu.

Merkezefendi İlçesi, Şemikler Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet ve Tuğba Karaduman çiftinin 5 yaşındaki oğlu Çağan Karaduman'ın dışarı çıkmak için verdiği mücadele sosyal medyada büyük beğeni aldı. Dışarı çıkıp arkadaşları ile oyun oynamak için annesinden izin almaya çalışan Çağan’ın konuşmaları sosyal medyada viral oldu. Çağan’ın annesinden izin almak için kurduğu cümleler ve tavırları izleyenleri hem gülümsetti, hem de hayran bıraktı. Arkadaşına söz verdiğini ifade eden Çağan, "Anne lütfen, söz verdim Erdem’e, çocuğu üzme." sözleriyle izleyenleri güldürdü. 5 yaşında ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Çağan, arkadaşı ile oynamak için dışarı çıkarken annesi ile olan diyaloğu büyük beğeni topladı. Çağan'ın annesi ile arkadaşı arasında kaldığı anlar ve olgun şekilde davranışı herkesi kendisine hayran bıraktı. Annesi ile arasında geçen diyalogda, dışarı çıkmak için izin alan Çağan, aldığı iznin rahatlığı ile Erdem’e bir de talimat verdi. Koyu bir Fenerbahçe sevdalısı olan Çağan'ın tek isteği Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile bir araya gelmek ve İstanbul’da bir Fenerbahçe derbisini izlemek olduğu öğrenildi. İşte o anlar... VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde yaşayan dışarı çıkmak için annesinden izin almaya çalışan Çağan Karaduman isimli çocuğun görüntüleri tebessüm ettirdi. O görüntüler kısa sürede viral oldu.

Merkezefendi İlçesi, Şemikler Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet ve Tuğba Karaduman çiftinin 5 yaşındaki oğlu Çağan Karaduman'ın dışarı çıkmak için verdiği mücadele sosyal medyada büyük beğeni aldı. Dışarı çıkıp arkadaşları ile oyun oynamak için annesinden izin almaya çalışan Çağan’ın konuşmaları sosyal medyada viral oldu.

Çağan’ın annesinden izin almak için kurduğu cümleler ve tavırları izleyenleri hem gülümsetti, hem de hayran bıraktı. Arkadaşına söz verdiğini ifade eden Çağan, " Anne lütfen, söz verdim Erdem’e, çocuğu üzme." sözleriyle izleyenleri güldürdü.

5 yaşında ve koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Çağan, arkadaşı ile oynamak için dışarı çıkarken annesi ile olan diyaloğu büyük beğeni topladı. Çağan'ın annesi ile arkadaşı arasında kaldığı anlar ve olgun şekilde davranışı herkesi kendisine hayran bıraktı. Annesi ile arasında geçen diyalogda, dışarı çıkmak için izin alan Çağan, aldığı iznin rahatlığı ile Erdem’e bir de talimat verdi. Koyu bir Fenerbahçe sevdalısı olan Çağan'ın tek isteği Fenerbahçe Kulüp Başkanı Ali Koç ile bir araya gelmek ve İstanbul’da bir Fenerbahçe derbisini izlemek olduğu öğrenildi.

İşte o anlar...

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.