9 ilde daha şehirlerarası giriş-çıkış sınırlandırılması sona erdi

GÜNDEM 11.05.2020 - 21:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

9 ilde daha şehirlerarası giriş-çıkış sınırlandırılması sona erdi

Covid-19 salgını nedeniyle tedbirler kapsamında şehir giriş-çıkışı sınırlandırması uygulanan Denizli ve 8 ilde yasak kalktı.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası normalleşme süreci ile ilgili ele alınan yeni adımları açıkladı. Erdoğan; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da da giriş-çıkış sınırlamasının kaldırıldığını söyledi.   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme süreci ile ilgili yeni adımların ele alındığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.   19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 ilde daha seyahat yasağının sona erdiğini açıkladı. Erdoğan, "Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ'a giriş-çıkış kısıtlaması kaldırıldı" ifadelerini kullandı.   7 İLDE DAHA GİRİŞ-ÇIKIŞ KISITLAMASI KALDIRILMIŞTI Öte yandan, geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs önlemlerine ilişkin yayınladığı genelgeyle; Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'da kara, hava ve deniz yoluyla giriş ve çıkış kısıtlaması kaldırılmıştı.

Covid-19 salgını nedeniyle tedbirler kapsamında şehir giriş-çıkışı sınırlandırması uygulanan Denizli ve 8 ilde yasak kalktı.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası normalleşme süreci ile ilgili ele alınan yeni adımları açıkladı. Erdoğan; Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da da giriş-çıkış sınırlamasının kaldırıldığını söyledi.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, normalleşme süreci ile ilgili yeni adımların ele alındığı Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu.

 

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde sokağa çıkma yasağı ilan edileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 9 ilde daha seyahat yasağının sona erdiğini açıkladı. Erdoğan, "Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ'a giriş-çıkış kısıtlaması kaldırıldı" ifadelerini kullandı.

 

7 İLDE DAHA GİRİŞ-ÇIKIŞ KISITLAMASI KALDIRILMIŞTI

Öte yandan, geçtiğimiz hafta İçişleri Bakanlığı'nın koronavirüs önlemlerine ilişkin yayınladığı genelgeyle; Aydın, Antalya, Erzurum, Hatay, Malatya, Mersin ve Muğla'da kara, hava ve deniz yoluyla giriş ve çıkış kısıtlaması kaldırılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.