9 Yaşındaki Şair İmza Gününde Okurlarıyla Buluştu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.06.2022 - 10:57, Güncelleme: 03.06.2022 - 10:57
 

9 Yaşındaki Şair İmza Gününde Okurlarıyla Buluştu

Çameli Yaylapınar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Nurullah Doğan, kısa süre içerisinde yazdığı öykü ve şiirlerini kitaplaştırdı. Çameli Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında Hayri Dev Kültür Merkezinde küçük yazar okurlarıyla buluştu.

Pandemi sürecinde boş kaldığı zamanlarda yazdığı şiir ve öyküleri, Türkçe öğretmeninin desteği ile kitaplaştıran Nurullah Doğan, Çameli’de en genç şair unvanını aldı. ‘Bir Olmak’ adını verdiği kitabı 64 sayfadan oluşuyor. Birkaç ay içerisinde yazdığı kitabıyla okurları ile buluşan genç şair yeni projelerinin de olduğunu belirtti. “YENİ PROJELERİM VAR” İlk kitabını alan okurların kitaplarını imzalayan Doğan, “Ailem kitap okumamı tavsiye etti, ben ise yazdım. Hep yazar olmak istediğini, öykü kitabıyla hayalinin gerçek olduğunu aktaran Doğan  "Bugün benim en mutlu günüm oldu. Kitap yazmak çok güzel bir duygu, yazdıkça hevesim artıyor. Hevesim arttıkça da kitap okuyorum. Bu ilk kitabım, yeni projelerim de var. Yeni kitaplar yazmayı da hedefliyorum” dedi. ONUNLA GURUR DUYUYORUZ Kitabı okuyanlar ve imza gününde yanında olan yakınları ve vatandaşlar Nurullah’ın azmine ve ışığına hayran kaldı. Hayallerinin peşinden bu denli istekli gitmesi onu ilerde daha büyük yerlere getireceği düşünülüyor. Bizler her zaman yanındayız ve destekçisiyiz örnek olacak bir azmin meyvesini bugün gördük. İnşallah ilerde onu büyük bir yazar olarak görürüz ve bir kez daha kendisiyle gurur duyarız dediler. AKRANLARINI TATİLE GÖTÜRECEK Küçük yazar, yeni projelerle kendisini geliştirmeyi hedefliyor. İmza gününde ve normal satıştan elde ettiği parayla da mahallesinde bulunan, denize hiç gitmemiş çocukları Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimlerine geziye götüreceğini ve serinlemek için hem denize girecekler hemde dondurma yiyeceklerini dile getirdi. Kalan kısmını ise sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunacağı ifade etti.
Çameli Yaylapınar İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Nurullah Doğan, kısa süre içerisinde yazdığı öykü ve şiirlerini kitaplaştırdı. Çameli Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında Hayri Dev Kültür Merkezinde küçük yazar okurlarıyla buluştu.

Pandemi sürecinde boş kaldığı zamanlarda yazdığı şiir ve öyküleri, Türkçe öğretmeninin desteği ile kitaplaştıran Nurullah Doğan, Çameli’de en genç şair unvanını aldı. ‘Bir Olmak’ adını verdiği kitabı 64 sayfadan oluşuyor. Birkaç ay içerisinde yazdığı kitabıyla okurları ile buluşan genç şair yeni projelerinin de olduğunu belirtti.

“YENİ PROJELERİM VAR”

İlk kitabını alan okurların kitaplarını imzalayan Doğan, “Ailem kitap okumamı tavsiye etti, ben ise yazdım. Hep yazar olmak istediğini, öykü kitabıyla hayalinin gerçek olduğunu aktaran Doğan  "Bugün benim en mutlu günüm oldu. Kitap yazmak çok güzel bir duygu, yazdıkça hevesim artıyor. Hevesim arttıkça da kitap okuyorum. Bu ilk kitabım, yeni projelerim de var. Yeni kitaplar yazmayı da hedefliyorum” dedi.

ONUNLA GURUR DUYUYORUZ

Kitabı okuyanlar ve imza gününde yanında olan yakınları ve vatandaşlar Nurullah’ın azmine ve ışığına hayran kaldı. Hayallerinin peşinden bu denli istekli gitmesi onu ilerde daha büyük yerlere getireceği düşünülüyor. Bizler her zaman yanındayız ve destekçisiyiz örnek olacak bir azmin meyvesini bugün gördük. İnşallah ilerde onu büyük bir yazar olarak görürüz ve bir kez daha kendisiyle gurur duyarız dediler.

AKRANLARINI TATİLE GÖTÜRECEK

Küçük yazar, yeni projelerle kendisini geliştirmeyi hedefliyor. İmza gününde ve normal satıştan elde ettiği parayla da mahallesinde bulunan, denize hiç gitmemiş çocukları Ege ve Akdeniz’in kıyı kesimlerine geziye götüreceğini ve serinlemek için hem denize girecekler hemde dondurma yiyeceklerini dile getirdi. Kalan kısmını ise sokak hayvanlarına mama desteğinde bulunacağı ifade etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.