90 Yaşında PAÜ Hastanesinde Şifa Buldu

SAĞLIK 20.08.2019 - 11:26, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

90 Yaşında PAÜ Hastanesinde Şifa Buldu

Kalp rahatsızlığı nedeniyle PAÜ Hastanesine başvuran 90 yaşındaki Ahmet Soyuçok isimli hasta, PAÜ Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgin Emrecan ve ekibinin başarılı operasyonuyla şifa buldu.       Ameliyat hakkında bilgi veren Prof. Dr. Bilgin Emrecan şunları söyledi: 90 yaşında hasta hastanemize akciğer ödemi ile başvurdu,  yapılan tetkiklerinde aort kapağında ileri daralma, aortunda genişleme ve mitral kapağında da ileri derecede kaçak bulundu. Ameliyat önerilen hasta ileri yaşına rağmen çekinmeden ameliyat olmayı kabul etti. Ameliyatında aort ve mitral kapakları, ilave olarak da aort damarı değiştirildi. Ameliyat sonrası hızla iyileşen hasta 8. günde şifa ile taburcu edildi.   İleri yaşına rağmen ameliyat olmaktan çekinmeyen hasta PAÜ Hastanesine çok teşekkür ederek,  kendisi gibi hastaların ameliyattan korkmamasını gerekiyorsa ameliyat olmasını önerdi.    

Kalp rahatsızlığı nedeniyle PAÜ Hastanesine başvuran 90 yaşındaki Ahmet Soyuçok isimli hasta, PAÜ Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi AD. Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilgin Emrecan ve ekibinin başarılı operasyonuyla şifa buldu.   

  

Ameliyat hakkında bilgi veren Prof. Dr. Bilgin Emrecan şunları söyledi: 90 yaşında hasta hastanemize akciğer ödemi ile başvurdu,  yapılan tetkiklerinde aort kapağında ileri daralma, aortunda genişleme ve mitral kapağında da ileri derecede kaçak bulundu. Ameliyat önerilen hasta ileri yaşına rağmen çekinmeden ameliyat olmayı kabul etti. Ameliyatında aort ve mitral kapakları, ilave olarak da aort damarı değiştirildi. Ameliyat sonrası hızla iyileşen hasta 8. günde şifa ile taburcu edildi.

 

İleri yaşına rağmen ameliyat olmaktan çekinmeyen hasta PAÜ Hastanesine çok teşekkür ederek,  kendisi gibi hastaların ameliyattan korkmamasını gerekiyorsa ameliyat olmasını önerdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.