Acıpayam Hayvan Pazarı Şap şüphesiyle kapatıldı

DENİZLİ 30.01.2018 - 08:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Acıpayam Hayvan Pazarı Şap şüphesiyle kapatıldı

Denizli Acıpayam İlçesi’nde, bir işletmede görülen ŞAP hastalığı nedeniyle Belediye tarafından Canlı Hayvan Pazarı tedbir amaçlı kapatıldı.   Acıpayam, Aligöz mevkii Akalan mahallesinde bir işletmede ŞAP hastalığının görülmesinden dolayı canlı hayvan pazarının kapatıldığı bildirildi.   Acıpayam Belediyesi tarafından yapılan duyuruda; Acıpayam İlçe Hayvan Sağlığı ve Zabıtası Komisyonu'nun 26 Ocak 2018 tarih ve 3 nolu kararı ile Akalan, Bedirbey, Dedebağı, Yumrutaş, Yeşildere, Kumafşarı, Köke, Gedikli, Pınaryazı, Yeniköy Ve Acıpayam Merkez (Aşağı-Yukarı-Çamlık- Yeni-Gedikli) mahallelerimizde hayvan hareketleri( giriş çıkışları) yasaklandı. Bu mahallelerden sadece kesime gidecek hayvanlara hareket izni verileceği kararı alındı.   Acıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Uğur Toscalı yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Canlı Hayvan Pazarında her türlü temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri devam etmektedir. Pazarımızda bulunan dezenfeksiyon tünelimizde hizmet vermektedir’’dedi.   Kaynak: ( acipayamgazatesi.com)

Denizli Acıpayam İlçesi’nde, bir işletmede görülen ŞAP hastalığı nedeniyle Belediye tarafından Canlı Hayvan Pazarı tedbir amaçlı kapatıldı.

 

Acıpayam, Aligöz mevkii Akalan mahallesinde bir işletmede ŞAP hastalığının görülmesinden dolayı canlı hayvan pazarının kapatıldığı bildirildi.

 

Acıpayam Belediyesi tarafından yapılan duyuruda; Acıpayam İlçe Hayvan Sağlığı ve Zabıtası Komisyonu'nun 26 Ocak 2018 tarih ve 3 nolu kararı ile Akalan, Bedirbey, Dedebağı, Yumrutaş, Yeşildere, Kumafşarı, Köke, Gedikli, Pınaryazı, Yeniköy Ve Acıpayam Merkez (Aşağı-Yukarı-Çamlık- Yeni-Gedikli) mahallelerimizde hayvan hareketleri( giriş çıkışları) yasaklandı. Bu mahallelerden sadece kesime gidecek hayvanlara hareket izni verileceği kararı alındı.

 

Acıpayam Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Veteriner Hekim Uğur Toscalı yaptığı açıklamada, “Belediyemiz Canlı Hayvan Pazarında her türlü temizlik ve dezenfeksiyon işlemleri devam etmektedir. Pazarımızda bulunan dezenfeksiyon tünelimizde hizmet vermektedir’’dedi.

 

Kaynak: ( acipayamgazatesi.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.