Acıpayam’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü 1 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.04.2024 - 21:16, Güncelleme: 10.04.2024 - 21:16
 

Acıpayam’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 ölü 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, Acıpayam ilçesine bağlı Alaattin Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bayram dolayısıyla mahalle mezarlığını ziyaret eden 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen Abidin Ok’un kullandığı plakasız motosiklet dönüş yolunda aynı istikamette ilerleyen 26 ABL 684 plakalı otomobille çarpıştı.  Çarpışmanın etkisiyle metrelerce savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye, sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kazaya müdahale etti. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırılırken motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün cansız bedeni ise otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. VATANDAŞLARDAN TEPKİ! Öte yandan bölge halkı meydana gelen ölümlü kazaya tepki göstererek, yılda en az 10 ölümlü kazanın meydana geldiğini buna bir çözüm bulunmasını istedi. Alt geçit ve trafik ışığının konulmasını isteyen vatandaşlar “burada daha kaç can kaybolacak” diyerek tepki gösterdi.  
Denizli'nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında motosiklet ile otomobil çarpıştı. Kazada metrelerce sürüklenen motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü yaralandı.

Kaza, Acıpayam ilçesine bağlı Alaattin Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bayram dolayısıyla mahalle mezarlığını ziyaret eden 60 yaşlarında olduğu tahmin edilen Abidin Ok’un kullandığı plakasız motosiklet dönüş yolunda aynı istikamette ilerleyen 26 ABL 684 plakalı otomobille çarpıştı.  Çarpışmanın etkisiyle metrelerce savrulan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti.

Kazanın ihbarı üzerine bölgeye, sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler kazaya müdahale etti. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü hastaneye kaldırılırken motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücünün cansız bedeni ise otopsi için morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ!

Öte yandan bölge halkı meydana gelen ölümlü kazaya tepki göstererek, yılda en az 10 ölümlü kazanın meydana geldiğini buna bir çözüm bulunmasını istedi. Alt geçit ve trafik ışığının konulmasını isteyen vatandaşlar “burada daha kaç can kaybolacak” diyerek tepki gösterdi.


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.