Acıpayam’da trafik kazası: 1 ölü 5 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 23.10.2023 - 10:25, Güncelleme: 23.10.2023 - 10:57
 

Acıpayam’da trafik kazası: 1 ölü 5 yaralı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde kavşakta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Kaza, Acıpayam ilçesinde sık sık kazaların meydana geldiği Yeniköy Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Denizli istikametine doğru seyir halindeki Ramazan Er yönetimindeki 20 ADA 013 plakalı otomobil ile Acıpayam’dan Bademli Mahallesi’ne doğru seyir halindeki Mehmet Tekin idaresindeki 34 HY 0361 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler yaptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada 20 AD 013 plakalı araçta bulunan Kezban Er olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Mehmet Tekin, Ayşe, Melek, Emirhan ve Salih Kara itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı. Yaralılar Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Kezban Er’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. VATANDAŞTAN TEPKİ Öte yandan çevre halkı, kazaların sık sık yaşandığı Yeniköy Kavşağı’nda düzenleme ve tedbirlerin alınmasını istedi. Yaşanan kazalara tepki gösteren vatandaş Erkan Mengi, “Acıpayam Yeniköy kavşağı araştırılsın,, kazalara davetiye çıkaran tuzak bir kavşak görünümünde daha kaç can gidecek” ifadelerine yer verdi.
Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde kavşakta meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü 5 kişi yaralandı.

Kaza, Acıpayam ilçesinde sık sık kazaların meydana geldiği Yeniköy Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Denizli istikametine doğru seyir halindeki Ramazan Er yönetimindeki 20 ADA 013 plakalı otomobil ile Acıpayam’dan Bademli Mahallesi’ne doğru seyir halindeki Mehmet Tekin idaresindeki 34 HY 0361 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı.

Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar ve diğer sürücüler yaptı. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Kazada 20 AD 013 plakalı araçta bulunan Kezban Er olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Mehmet Tekin, Ayşe, Melek, Emirhan ve Salih Kara itfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.

Yaralılar Acıpayam Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, Kezban Er’in cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VATANDAŞTAN TEPKİ

Öte yandan çevre halkı, kazaların sık sık yaşandığı Yeniköy Kavşağı’nda düzenleme ve tedbirlerin alınmasını istedi. Yaşanan kazalara tepki gösteren vatandaş Erkan Mengi, “ Acıpayam Yeniköy kavşağı araştırılsın,, kazalara davetiye çıkaran tuzak bir kavşak görünümünde daha kaç can gidecek” ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.