Acıpayam’da traktör kazası: 1 ölü

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.11.2022 - 13:06, Güncelleme: 09.11.2022 - 13:06
 

Acıpayam’da traktör kazası: 1 ölü

Denizli'nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında 3 çocuk babası adam hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Acıpayam İlçesi, Güney Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan Mehmet Güngör (40) isimli sürücü traktörü ile kaza yaptı. Hayvan sumarası yüklü traktör ile Kuşlu mevkiinde meyilli arazide kontrolü kaybederek traktörün devrilmesi sonucu Mehmet Güngör olay yerinde hayatını kaybetti. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Güngör’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Güngör’ün cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı. 3 Çocuk babası olduğu belirtilen Mehmet Güngör'ün cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verilecek. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Denizli'nin Acıpayam İlçesi’nde meydana gelen traktör kazasında 3 çocuk babası adam hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre; Acıpayam İlçesi, Güney Mahallesi’nde çiftçilikle uğraşan Mehmet Güngör (40) isimli sürücü traktörü ile kaza yaptı. Hayvan sumarası yüklü traktör ile Kuşlu mevkiinde meyilli arazide kontrolü kaybederek traktörün devrilmesi sonucu Mehmet Güngör olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve güvenlik güçleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolü sonucu Güngör’ün hayatını kaybettiği belirlendi. Yapılan incelemelerin ardından Güngör’ün cansız bedeni otopsi için morga kaldırıldı.

3 Çocuk babası olduğu belirtilen Mehmet Güngör'ün cenazesi mahalle mezarlığında toprağa verilecek.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.