Acıpayam’da Tur Otobüsü Kaza Yaptı: 17 Yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.07.2022 - 11:29, Güncelleme: 14.07.2022 - 11:29
 

Acıpayam’da Tur Otobüsü Kaza Yaptı: 17 Yaralı

Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde turist kafilesini taşıyan tur otobüsü kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada son gelen bilgilere göre 17 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Acıpayam İlçesi Kumafşarı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. yönetimindeki 07 HGK 90 plakalı Antalya-Denizli tur otobüsü kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası kazada yaralı sayısı da netleşmeye başladı. Otobüste, sürücü, tercüman, 2 çocuk ve toplam 41 kişinin olduğu tespit edildi. Kazada 17 kişi yaralandığı ifade edildi. Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan 17 kişiyi Denizli, Acıpayam ve Serinhisar ‘daki hastanelere sevkini sağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Denizli’nin Acıpayam İlçesi’nde turist kafilesini taşıyan tur otobüsü kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada son gelen bilgilere göre 17 kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Acıpayam İlçesi Kumafşarı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.S. yönetimindeki 07 HGK 90 plakalı Antalya- Denizli tur otobüsü kontrolü kaybederek şarampole yuvarlandı. Kaza sonrası kazada yaralı sayısı da netleşmeye başladı. Otobüste, sürücü, tercüman, 2 çocuk ve toplam 41 kişinin olduğu tespit edildi. Kazada 17 kişi yaralandığı ifade edildi.

Kaza sonrası olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye ve trafik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kazada yaralanan 17 kişiyi Denizli, Acıpayam ve Serinhisar ‘daki hastanelere sevkini sağladı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.