AGD bu ay divan toplantısını honaz milli parkında gerçekleştirdi

GÜNDEM 11.04.2017 - 12:06, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD bu ay divan toplantısını honaz milli parkında gerçekleştirdi

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatip Komisyonu, bu ay divan toplantısını Genel Merkez İmam Hatipler Teşkilat Başkanı Mahmut Sami Koçak’ın katılımı ile Honaz Milli Parkında gerçekleştirdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez İmam Hatipler Teşkilat Başkanı Mahmut Sami Koçak, Bu ülkenin en önemli gücü imanlı gençliğidir diye düşünüyor, gençlerimiz için gece gündüz demeden ahlak ve maneviyat yüklenmiş gençler olsun diye çalışıyoruz. dedi     Koçak konuşmasında, bizler önce ahlak ve maneviyat düsturu ile gençlerimizi yetiştireceğiz. Bizim görevimiz gençliği ifsad’dan ıslah’a taşımaktır. Bu konuda İmam Hatip Komisyonumuzun üzerine büyük görevler düşmektedir. İmam Hatip Komisyonumuzun Okul Başkanları her okulunda hummalı bir çalışma yürütmelidir. Çünkü bizler AGD olarak bir tek gencimizin helak olmasına dahi rıza gösteremeyiz. Bataklıktan kurtaramadığımız her gencin sorumluluğunu üzerimizde hissederiz. Çalışmalarımız sadece bizlerin değil tüm İslam coğrafyasının, tüm mazlum coğrafyasının ve tüm insanlığın kurtuluşu için olmalıdır. tüm bu çalışmalarımızın neticesinde Cenab-ı Allah cennetine bizleri nasip etsin.  dedi     Denizli AGD İmam Hatip Komisyonu Başkanı Taha Yiğit’te bir konuşma yaparak konuşmasında, Bizler AGD olarak milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Milli Gençlik düşüncesine sahip, ecdadın ruh köküne bağlı, şuurlu nesiller yetiştirmek gayesiyle gece gündüz demeden çalışan AGD, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençliğimizin maddi ve manevi her türlü problemiyle ilgilenmeye devam edecektir.” dedi.   Divan toplantısı, toplantıya katılan komisyon başkanları ve üyelerinin aylık çalışmalar ve faaliyetler hakkında hazırladıkları raporları kürsüye gelerek huzuruna sunmasının ardından son buldu.
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi İmam Hatip Komisyonu, bu ay divan toplantısını Genel Merkez İmam Hatipler Teşkilat Başkanı Mahmut Sami Koçak’ın katılımı ile Honaz Milli Parkında gerçekleştirdi.

Toplantıda bir konuşma yapan Anadolu Gençlik Derneği Genel Merkez İmam Hatipler Teşkilat Başkanı Mahmut Sami Koçak, Bu ülkenin en önemli gücü imanlı gençliğidir diye düşünüyor, gençlerimiz için gece gündüz demeden ahlak ve maneviyat yüklenmiş gençler olsun diye çalışıyoruz. dedi

 

 

Koçak konuşmasında, bizler önce ahlak ve maneviyat düsturu ile gençlerimizi yetiştireceğiz. Bizim görevimiz gençliği ifsad’dan ıslah’a taşımaktır. Bu konuda İmam Hatip Komisyonumuzun üzerine büyük görevler düşmektedir. İmam Hatip Komisyonumuzun Okul Başkanları her okulunda hummalı bir çalışma yürütmelidir. Çünkü bizler AGD olarak bir tek gencimizin helak olmasına dahi rıza gösteremeyiz. Bataklıktan kurtaramadığımız her gencin sorumluluğunu üzerimizde hissederiz. Çalışmalarımız sadece bizlerin değil tüm İslam coğrafyasının, tüm mazlum coğrafyasının ve tüm insanlığın kurtuluşu için olmalıdır. tüm bu çalışmalarımızın neticesinde Cenab-ı Allah cennetine bizleri nasip etsin.  dedi

 

 

Denizli AGD İmam Hatip Komisyonu Başkanı Taha Yiğit’te bir konuşma yaparak konuşmasında, Bizler AGD olarak milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Milli Gençlik düşüncesine sahip, ecdadın ruh köküne bağlı, şuurlu nesiller yetiştirmek gayesiyle gece gündüz demeden çalışan AGD, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gençliğimizin maddi ve manevi her türlü problemiyle ilgilenmeye devam edecektir.” dedi.

 

Divan toplantısı, toplantıya katılan komisyon başkanları ve üyelerinin aylık çalışmalar ve faaliyetler hakkında hazırladıkları raporları kürsüye gelerek huzuruna sunmasının ardından son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.