AGD Yaz Etkinlikleri Yoğun Katımlarla Tamamlandı

DENİZLİ 09.08.2017 - 11:31, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

AGD Yaz Etkinlikleri Yoğun Katımlarla Tamamlandı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonu, Kız Ve Erkek Öğrencilere yönelik 5 haftalık düzenlemiş olduğu “Yaz Etkinlikleri” programını yoğun katılımla tamamladı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonu, Kız Ve Erkek Öğrencilere yönelik 5 haftalık düzenlemiş olduğu “Yaz Etkinlikleri” programını yoğun katılımla tamamladı.   5 Haftalık Etkinlikler hakkında bilgi veren AGD Denizli Şubesi Ortaokul Komisyon Başkanı Ali Kocaköse konuşmasında  ''Kur-an eğitimi başta olmak üzere, İlmihal, Siyer,i Nebi, Esma-ül Hüsna, Adab-ı Muaşeret gibi çok yönlü dini eğitimlerin yanı sıra yüzme, halı saha, okçuluk, Ata binme, piknik, geziler gibi sosyal ve sportif aktivitelerle yoğun bir şekilde Yaz Etkinlikleri programımızı tamamladık.  Bizlere güvenerek evlatlarını  Yaz Etkinliklerimize gönderen Ailelere çok çok teşekkür ediyoruz'' diyerek ailelere olan şükranlarını iletti.   Kocaköse, konuşmasında Şuurlu  nesillerin, ancak şuurlu öğretmenlerin elinde yetişebileceğini aktararak,  ''Öğretmen Kur’an ve sünnet hamuru ile yoğrulursa , talebesini de aynı hamurla yoğurur.  Kur’an ve sünnet ile yoğrulan nesillerden ise, hayırlı evlatlar, hayırlı nesiller meydana gelir. Hayırlı nesiller de huzurlu toplumları oluşturur.  Huzurlu Toplumda ise; terör, kavga, zulüm ve kötülük yerine barış, adalet ve iyilik hakim olur. Kurtuluş istiyorsak sımsıkı İslam’a sarılmalıyız. İslam, dünya ve ahiret saadetinin tek yoludur.  Sağlıklı, bilgili, şuurlu, kültürlü ve manevi değerlerine sahip nesillerin yetişmesi için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.  
Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonu, Kız Ve Erkek Öğrencilere yönelik 5 haftalık düzenlemiş olduğu “Yaz Etkinlikleri” programını yoğun katılımla tamamladı

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Ortaokul Komisyonu, Kız Ve Erkek Öğrencilere yönelik 5 haftalık düzenlemiş olduğu “Yaz Etkinlikleri” programını yoğun katılımla tamamladı.

 

5 Haftalık Etkinlikler hakkında bilgi veren AGD Denizli Şubesi Ortaokul Komisyon Başkanı Ali Kocaköse konuşmasında  ''Kur-an eğitimi başta olmak üzere, İlmihal, Siyer,i Nebi, Esma-ül Hüsna, Adab-ı Muaşeret gibi çok yönlü dini eğitimlerin yanı sıra yüzme, halı saha, okçuluk, Ata binme, piknik, geziler gibi sosyal ve sportif aktivitelerle yoğun bir şekilde Yaz Etkinlikleri programımızı tamamladık.  Bizlere güvenerek evlatlarını  Yaz Etkinliklerimize gönderen Ailelere çok çok teşekkür ediyoruz'' diyerek ailelere olan şükranlarını iletti.

 

Kocaköse, konuşmasında Şuurlu  nesillerin, ancak şuurlu öğretmenlerin elinde yetişebileceğini aktararak,  ''Öğretmen Kur’an ve sünnet hamuru ile yoğrulursa , talebesini de aynı hamurla yoğurur.  Kur’an ve sünnet ile yoğrulan nesillerden ise, hayırlı evlatlar, hayırlı nesiller meydana gelir. Hayırlı nesiller de huzurlu toplumları oluşturur.  Huzurlu Toplumda ise; terör, kavga, zulüm ve kötülük yerine barış, adalet ve iyilik hakim olur. Kurtuluş istiyorsak sımsıkı İslam’a sarılmalıyız. İslam, dünya ve ahiret saadetinin tek yoludur.  Sağlıklı, bilgili, şuurlu, kültürlü ve manevi değerlerine sahip nesillerin yetişmesi için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.