AK Parti Gençlik Kollarından İsrail destekçisi Starbucks’a yer kapatma eylemi!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.10.2023 - 09:13, Güncelleme: 28.10.2023 - 09:13
 

AK Parti Gençlik Kollarından İsrail destekçisi Starbucks’a yer kapatma eylemi!

AK Parti Gençlik Kolları, dün 10.00-10.30 saatleri arasında Starbucks’ın Türkiye’de ki tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı yarım saatlik yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.

Denizli’de de Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri Starbucks’ın Denizli şubesinde kapatma eylemi gerçekleştirdi. Filistin'de devam eden saldırılara karşı dünyanın birçok noktasından tepki yağıyor. AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, ABD'li kahve zinciri Starbucks'ın Türkiye'deki şubelerinde eylem yaptı.  Türkiye’deki tüm il ve ilçelerindeki şubelerinde misafir oturma alanlarında ”Say Stop” mottosu kullanıldı. Filistin atkıları takan grup yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.  AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer açıklamalarda bulundu.  Nazlıer, “Gazze'de masum sivilleri kadın, çocuk, yaşlı ayırmaksızın katleden; Hastaneleri, okulları, yerleşim yerlerini bombalayan terörist İsrail’e destek veren Türkiye'de en çok şubesi bulunan kahve devi Denizli'nin Starbucks şubelerinde 10:00-10:30 saatleri arasında sessizce oturup yer kapatma eylemi gerçekleştirdik.  İşgalci İsrail'e karşı Filistin halkının onurlu özgürlük mücadelesini her zaman destekleyeceğiz. Bu eylemler sessiz bir protesto olarak tüm dünyaya verdiğimiz bir mesajdır. Bugün AK Gençlik, tüm Türkiye’de en güçlü ve en organize gençlik teşkilatı olduğunu bu büyük eylemle birlikte göstermiştir. Bu gücümüz her zaman barışçıl amaçlarla, ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına kullanılacaktır.  AK Gençlik ailesi, İsrail’in vahşet boyutunda saldırılarını sürdürdüğü bu günlerde gerek İsrail’e gerekse tüm destekçilerine #SayStop demek üzere eylemlerine devam edecek.  
AK Parti Gençlik Kolları, dün 10.00-10.30 saatleri arasında Starbucks’ın Türkiye’de ki tüm şubelerinde Filistin atkılarıyla eş zamanlı yarım saatlik yer kapatma eylemi gerçekleştirdi.

Denizli’de de Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri Starbucks’ın Denizli şubesinde kapatma eylemi gerçekleştirdi. Filistin'de devam eden saldırılara karşı dünyanın birçok noktasından tepki yağıyor. AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, ABD'li kahve zinciri Starbucks'ın Türkiye'deki şubelerinde eylem yaptı. 

Türkiye’deki tüm il ve ilçelerindeki şubelerinde misafir oturma alanlarında ”Say Stop” mottosu kullanıldı. Filistin atkıları takan grup yer kapatma eylemi gerçekleştirdi. 

AK Parti Denizli Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Nazlıer açıklamalarda bulundu. 

Nazlıer, “Gazze'de masum sivilleri kadın, çocuk, yaşlı ayırmaksızın katleden; Hastaneleri, okulları, yerleşim yerlerini bombalayan terörist İsrail’e destek veren Türkiye'de en çok şubesi bulunan kahve devi Denizli'nin Starbucks şubelerinde 10:00-10:30 saatleri arasında sessizce oturup yer kapatma eylemi gerçekleştirdik. 

İşgalci İsrail'e karşı Filistin halkının onurlu özgürlük mücadelesini her zaman destekleyeceğiz. Bu eylemler sessiz bir protesto olarak tüm dünyaya verdiğimiz bir mesajdır. Bugün AK Gençlik, tüm Türkiye’de en güçlü ve en organize gençlik teşkilatı olduğunu bu büyük eylemle birlikte göstermiştir. Bu gücümüz her zaman barışçıl amaçlarla, ülkemizin birliği ve bütünlüğü adına kullanılacaktır. 

AK Gençlik ailesi, İsrail’in vahşet boyutunda saldırılarını sürdürdüğü bu günlerde gerek İsrail’e gerekse tüm destekçilerine #SayStop demek üzere eylemlerine devam edecek.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.