AK Parti Milletvekili Tin, maaşını AFAD'a bağışladı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.02.2023 - 16:50, Güncelleme: 10.02.2023 - 16:50
 

AK Parti Milletvekili Tin, maaşını AFAD'a bağışladı

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, maaşını depremzedelere destek olmak için AFAD'a bağışladı.

Deprem bölgesine yönelik yardım kampanyaları tüm hızı ile devam ederken, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, depremzedelere destek olmak için maaşını AFAD’a bağışladı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin seferber olduğunu ifade eden Milletvekili Tin, “Depremin yaralarını sarmak için tüm vatandaşlarımız maddi manevi desteğini esirgemiyor, elinden geleni yapıyor. Allah razı olsun. Ben de destek çağrısında bulunuyor, ayni ve nakdi birçok başka kampanyalara katılımıma ilaveten, maaşımı da AFAD'a bağışlıyorum. Dayanışma vakti” dedi.
AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, maaşını depremzedelere destek olmak için AFAD'a bağışladı.

Deprem bölgesine yönelik yardım kampanyaları tüm hızı ile devam ederken, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, depremzedelere destek olmak için maaşını AFAD’a bağışladı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Türkiye’nin seferber olduğunu ifade eden Milletvekili Tin, “Depremin yaralarını sarmak için tüm vatandaşlarımız maddi manevi desteğini esirgemiyor, elinden geleni yapıyor. Allah razı olsun. Ben de destek çağrısında bulunuyor, ayni ve nakdi birçok başka kampanyalara katılımıma ilaveten, maaşımı da AFAD'a bağışlıyorum. Dayanışma vakti” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.