AK Parti reklam filminde Denizli detayı!

GÜNDEM 21.06.2018 - 09:32, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

AK Parti reklam filminde Denizli detayı!

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan temalı 'Dönmem geri senin yolundan' şarkısı yayınlandı.  Klipte dikkat çeken detay ise Denizli teleferik ve Büyükşehir Belediyesinin önünde bulunan horoz heykeli de yer aldı.   Türkiye 24 Haziran 2018'de yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine kilitlendi. Cumhuriyetin 100. yılına giden yolda büyük önem taşıyan seçimler için partiler de son çalışmalarını yapıyor.     "DÖNMEM GERİ SENİN YOLUNDAN" Geçtiğimiz günlerde ankakuşu temalı reklamı yayınlayan AK Parti dün akşam da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kesitlerin yer aldığı "Dönmem geri senin yolundan" şarkısını yayınladı. Yayınlanan reklam klibinde Denizli’den de görüntüler yer aldı. Denizli teleferik alanının yanı sıra, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve önünde bulunan Denizli Horozu önünde bir temizlik personelinin çalışması esnasında şarkıya eşlik etmesi dikkatleri çekti.  Yayınlanan reklam filmini izleyenler duygulu anlar yaşadı.   İŞTE O ŞARKI    

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala AK Parti'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan temalı 'Dönmem geri senin yolundan' şarkısı yayınlandı.  Klipte dikkat çeken detay ise Denizli teleferik ve Büyükşehir Belediyesinin önünde bulunan horoz heykeli de yer aldı.

 

Türkiye 24 Haziran 2018'de yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine kilitlendi. Cumhuriyetin 100. yılına giden yolda büyük önem taşıyan seçimler için partiler de son çalışmalarını yapıyor.  

 

"DÖNMEM GERİ SENİN YOLUNDAN"

Geçtiğimiz günlerde ankakuşu temalı reklamı yayınlayan AK Parti dün akşam da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kesitlerin yer aldığı "Dönmem geri senin yolundan" şarkısını yayınladı. Yayınlanan reklam klibinde Denizli’den de görüntüler yer aldı. Denizli teleferik alanının yanı sıra, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve önünde bulunan Denizli Horozu önünde bir temizlik personelinin çalışması esnasında şarkıya eşlik etmesi dikkatleri çekti.  Yayınlanan reklam filmini izleyenler duygulu anlar yaşadı.

 

İŞTE O ŞARKI  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.