Akdağ yuvaya döndü

SPOR 30.07.2016 - 17:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Akdağ yuvaya döndü

denizli haber / denizli 20 haber / Akdağ yuvaya döndü

Bir dönem DBBS forması giyen ve başarılı bir sezon geçiren Önder Akdağ yuvaya döndü. Denizli Büyükşehir Belediyespor hücuma yönelik sol kanat oyuncusu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.   Son dönemlerde yaptığı transferlerle takımı güçlendiren Denizli Büyükşehir Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Belediyespor yönetimi, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediye Gençlik Spor ve 3. Ligde mücadle eden Bergama Belediyespor formalarını giyen sol kanat oyuncusu Önder Akdağ ile 1 yıllık anlaşmaya vararak sol kanadı kuvvetlendirdi. 2014 /2015 sezonunda da Denizli Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Önder Akdağ,  geçen sezon Bergama Belediyespor'da forma giyerek 7 gol attı.     Transfer haberini sosyal paylaşım sitesinden taraftara duyuran Denizli Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanlarından Akın Çelik, Önder Akdağ’ın takıma önemli bir güç katacağına olan inancını dile getirdi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
denizli haber / denizli 20 haber / Akdağ yuvaya döndü

Bir dönem DBBS forması giyen ve başarılı bir sezon geçiren Önder Akdağ yuvaya döndü. Denizli Büyükşehir Belediyespor hücuma yönelik sol kanat oyuncusu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

 

Son dönemlerde yaptığı transferlerle takımı güçlendiren Denizli Büyükşehir Belediyespor, transferde hız kesmiyor. Belediyespor yönetimi, Spor Toto Süper Lig takımlarından Akhisar Belediye Gençlik Spor ve 3. Ligde mücadle eden Bergama Belediyespor formalarını giyen sol kanat oyuncusu Önder Akdağ ile 1 yıllık anlaşmaya vararak sol kanadı kuvvetlendirdi. 2014 /2015 sezonunda da Denizli Büyükşehir Belediyespor’da forma giyen Önder Akdağ,  geçen sezon Bergama Belediyespor'da forma giyerek 7 gol attı.  

 

Transfer haberini sosyal paylaşım sitesinden taraftara duyuran Denizli Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanlarından Akın Çelik, Önder Akdağ’ın takıma önemli bir güç katacağına olan inancını dile getirdi ve hayırlı olsun temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.