Akvadi Parkı’na inen yol bu halde!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.10.2023 - 09:40, Güncelleme: 08.10.2023 - 09:40
 

Akvadi Parkı’na inen yol bu halde!

Pamukkale İlçesi’nde bulunan Akvadi Parkı’na inen yol, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar yetkililerden yolun düzenlemesini ve kalıcı çözüm bulunmasını istiyor.

Denizli’nin en büyük parklarından olan Akvadi Parkı’na TOKİ konutlarından inen yol, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Yağmur nedeniyle defalarca tahrip olan yol, son yapılan düzenlemenin ardından yağan sağanak yağış nedeniyle oluşan sel suları ile yeniden tahrip oldu. Uzun süredir bu şekilde bekleyen yolda, vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekiyor. İşe gitmek için kullanılan yolda vatandaşlar, parka gitmek istediklerinde bebek arabası ile inemediklerini ve bebek arabalarının düşme tehlikesi geçirdiğini belirtti. Vatandaşlar yetkililerden, yolda çalışmanın yapılmasını kalıcı bir çözümün bulunmasını istiyor.
Pamukkale İlçesi’nde bulunan Akvadi Parkı’na inen yol, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Vatandaşlar yetkililerden yolun düzenlemesini ve kalıcı çözüm bulunmasını istiyor.

Denizli’nin en büyük parklarından olan Akvadi Parkı’na TOKİ konutlarından inen yol, vatandaşlara zor anlar yaşatıyor. Yağmur nedeniyle defalarca tahrip olan yol, son yapılan düzenlemenin ardından yağan sağanak yağış nedeniyle oluşan sel suları ile yeniden tahrip oldu. Uzun süredir bu şekilde bekleyen yolda, vatandaşlar ilerlemekte güçlük çekiyor. İşe gitmek için kullanılan yolda vatandaşlar, parka gitmek istediklerinde bebek arabası ile inemediklerini ve bebek arabalarının düşme tehlikesi geçirdiğini belirtti.

Vatandaşlar yetkililerden, yolda çalışmanın yapılmasını kalıcı bir çözümün bulunmasını istiyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.