Ali Yalçın : İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyoruz...

SPOR 19.01.2019 - 11:14, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Yalçın : İkinci Yarıya Galibiyetle Başlamak İstiyoruz...

Kızılcabölükspor Teknik Tirektörü Ali Yalçın 20 Ocak pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Bergama Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.   Takım olarak tamamen Bergama Belediyespor maçına kilitlendiklerini belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ Yaklaşık 1 ayın ardından sahamızda oynayacağımız maçla ikinci yarıyı açacağız. Bu süreçte iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve lige hazır hale geldik. Takımdaki eksik noktalarımızı yaptığımız transferlerle tamamladık. Kaliteli bir takımımız var. Hedefimiz bu maçtan 3 puanla ayrılarak ikinci yarıya galibiyetle başlamak. Tüm taraftarlarımızı Bergama Belediyespor maçına davet ediyorum. Onların desteği bizler için çok önemli. Taraftarlarımıza seyir zevki yüksek, bol gollü bir müsabaka izlettireceğiz.’diye konuştu.  

Kızılcabölükspor Teknik Tirektörü Ali Yalçın 20 Ocak pazar günü Kızılcabölük Stadı’nda oynanacak Bergama Belediyespor maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Takım olarak tamamen Bergama Belediyespor maçına kilitlendiklerini belirten Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın,’ Yaklaşık 1 ayın ardından sahamızda oynayacağımız maçla ikinci yarıyı açacağız. Bu süreçte iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve lige hazır hale geldik. Takımdaki eksik noktalarımızı yaptığımız transferlerle tamamladık. Kaliteli bir takımımız var. Hedefimiz bu maçtan 3 puanla ayrılarak ikinci yarıya galibiyetle başlamak. Tüm taraftarlarımızı Bergama Belediyespor maçına davet ediyorum. Onların desteği bizler için çok önemli. Taraftarlarımıza seyir zevki yüksek, bol gollü bir müsabaka izlettireceğiz.’diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.