Ali Yalçın : Verimli Bir Hazırlık Süreci Geçiriyoruz...

SPOR 12.01.2019 - 10:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Ali Yalçın : Verimli Bir Hazırlık Süreci Geçiriyoruz...

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın yaklaşık 20 gündür devam eden sezonun ikinci yarısının hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.   Takım olarak çok verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın,’ Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına 24 Aralık’ta Şirinköy’de başladık. Eksik noktalarımızı da bu periyotta doldurduk ve yeni transferlerimizde bu süreçte takımımıza katıldı. Denizli’de 2 hazırlık maçı yaparak oyuncularımızın maç temposunu yakalamasını hedefledik. Ardından ikinci etap kamp programı doğrultusunda Antalya’da hazırlıklarımıza devam ettik. Antalya’da da iki hazırlık maçı yaparak yeni katılan oyuncularımızı takımımıza adapte etmeye çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Yeni transferlerimiz uyum sürecini kısa sürede atlattı. Özellikle Turgutluspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında gerçek gücümüzü sahaya yansıttık ve ligde neler yapabileceğimizi gösterdik. 20 Ocak’ta konuk edeceğimiz Bergama Belediyespor maçına kadar tamamen hazır duruma geleceğiz. İkinci yarıda zıpkın gibi bir Kızılcabölükspor izleyeceğiz.’ diye konuştu.  

Kızılcabölükspor Teknik Direktörü Ali Yalçın yaklaşık 20 gündür devam eden sezonun ikinci yarısının hazırlıkları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Takım olarak çok verimli bir hazırlık süreci geçirdiklerini belirten Kızılcabölükspor teknik direktörü Ali Yalçın,’ Sezonun ikinci yarısının hazırlıklarına 24 Aralık’ta Şirinköy’de başladık. Eksik noktalarımızı da bu periyotta doldurduk ve yeni transferlerimizde bu süreçte takımımıza katıldı. Denizli’de 2 hazırlık maçı yaparak oyuncularımızın maç temposunu yakalamasını hedefledik. Ardından ikinci etap kamp programı doğrultusunda Antalya’da hazırlıklarımıza devam ettik. Antalya’da da iki hazırlık maçı yaparak yeni katılan oyuncularımızı takımımıza adapte etmeye çalıştık ve bunda da başarılı olduk. Yeni transferlerimiz uyum sürecini kısa sürede atlattı. Özellikle Turgutluspor ve Nazilli Belediyespor maçlarında gerçek gücümüzü sahaya yansıttık ve ligde neler yapabileceğimizi gösterdik. 20 Ocak’ta konuk edeceğimiz Bergama Belediyespor maçına kadar tamamen hazır duruma geleceğiz. İkinci yarıda zıpkın gibi bir Kızılcabölükspor izleyeceğiz.’ diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.