Alt Geçitte zincirleme kaza

ASAYİŞ 19.08.2016 - 20:03, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Alt Geçitte zincirleme kaza

denizli haber / denizli 20 haber / Alt Geçitte zincirleme kaza

Foto: Semih Can Denizli Pamukkale İlçesi’nde düğüne giden 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.   Edinilen bilgiye göre, Deliktaş alt geçitte düğün konvoyundan 2 aracın ve bir başka otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.   YSE istikametinden üçgen istikametine giden araçlar, alt geçit girişinde kaza yaptı. Kaza nedeniyle trafik durdu, alt geçide giremeyen araçlar yan yolu kullandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri kazazedelere müdahale etti. Kazada 1 kişi yaralandı. Yaralanan kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri ambulansla hastaneye kaldırdı. Kaza nedeniyle aksayan trafik araçların çekici ile çekilmesinden sonra trafik normal seyrine döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.          
denizli haber / denizli 20 haber / Alt Geçitte zincirleme kaza

Foto: Semih Can

Denizli Pamukkale İlçesi’nde düğüne giden 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre, Deliktaş alt geçitte düğün konvoyundan 2 aracın ve bir başka otomobilin karıştığı zincirleme kaza meydana geldi.

 

YSE istikametinden üçgen istikametine giden araçlar, alt geçit girişinde kaza yaptı. Kaza nedeniyle trafik durdu, alt geçide giremeyen araçlar yan yolu kullandı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri kazazedelere müdahale etti. Kazada 1 kişi yaralandı. Yaralanan kişiye olay yerinde ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kaza nedeniyle aksayan trafik araçların çekici ile çekilmesinden sonra trafik normal seyrine döndü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.