Amatör Spor Haftası Denizli’de coşkuyla başladı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.10.2023 - 08:32, Güncelleme: 11.10.2023 - 08:32
 

Amatör Spor Haftası Denizli’de coşkuyla başladı

Denizli’de 09-15 Ekim 2023 tarihlerinde kutlanacak Amatör Spor Haftasının açılış programı sporcu grupları ve protokolün katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı, sporcu gruplarının gösterileriyle devam etti.

Sporu tabana yaymak ve amatörlerin sporun içindeki önemine dikkat çekmek için her yıl Ekim ayında kutlanan Amatör Spor Haftası, kortej yürüyüşü ve sporcuların gösterileri ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde paydaş kurumlar ve yerel yönetimlerin desteğiyle hafta boyunca etkinlikler yapılacak. SPORCULAR KORTEJDE YÜRÜDÜ Amatör Spor Haftası 09 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 17.30’da kortej yürüyüşü ile başladı. Valilik önünden 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar bando eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe protokol üyeleri, sporcular, Gençlik Merkezi üyesi gençler, amatör sporcular ve spora gönül veren isimler katıldı. Engelli sporcuların ve antrenörlerinin de katılımıyla Amatör Spor Haftası daha anlamlı hale geldi. Yürüyüşün ardından Büyükşehir Belediyesi önünde kurulan alanda program günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarla devam etti. İLMAN “AMATÖR SPORLAR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ, EN KIYMETLİMİZDİR.” Amatör Spor Haftası açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Amatör branşlarda yeni bireylerin spora kazandırılması için tüm ekibimizle gece gündüz demeden çalışıyor; altyapıya, tesisleşmeye ve spor organizasyonlarına çok büyük önem veriyoruz.” dedi. “Amatör sporlar dün olduğu gibi bugün de bizim göz bebeğimiz, en kıymetlimizdir.” ifadelerini kullanan İlman, amatörlerin şartlarının her geçen gün daha iyi hale getirildiğini sözlerine ekledi. İlman, spor kulüpleri yetkililerine spor ahlakı almış bir nesil yetiştirmeyi amaç edindikleri için teşekkür etti. CEŞEN ‘HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ” Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, konuşmasında amatörlerin her geçen gün büyüdüğünü, bu büyümede amatörlere yapılan maddi manevi desteklerin önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Ceşen, amatör ruhla yapılan her spor dalının geleceğe dair gençliğe duyulan güvenin bir simgesi olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından sporcular alanda kurulan zemin üzerinde gösterilerini sundu. Etkinlikler kapsamında hafta boyunca Basketbol, Hentbol, Okçuluk ve Curling branşlarında turnuvalar, Atletizm Gençlik Koşusu gibi faaliyetlerin yapılacağı bildirildi.
Denizli’de 09-15 Ekim 2023 tarihlerinde kutlanacak Amatör Spor Haftasının açılış programı sporcu grupları ve protokolün katıldığı kortej yürüyüşüyle başladı, sporcu gruplarının gösterileriyle devam etti.

Sporu tabana yaymak ve amatörlerin sporun içindeki önemine dikkat çekmek için her yıl Ekim ayında kutlanan Amatör Spor Haftası, kortej yürüyüşü ve sporcuların gösterileri ile başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde paydaş kurumlar ve yerel yönetimlerin desteğiyle hafta boyunca etkinlikler yapılacak.

SPORCULAR KORTEJDE YÜRÜDÜ

Amatör Spor Haftası 09 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 17.30’da kortej yürüyüşü ile başladı. Valilik önünden 15 Temmuz Şehitler Meydanına kadar bando eşliğinde gerçekleşen yürüyüşe protokol üyeleri, sporcular, Gençlik Merkezi üyesi gençler, amatör sporcular ve spora gönül veren isimler katıldı. Engelli sporcuların ve antrenörlerinin de katılımıyla Amatör Spor Haftası daha anlamlı hale geldi. Yürüyüşün ardından Büyükşehir Belediyesi önünde kurulan alanda program günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarla devam etti.

İLMAN “AMATÖR SPORLAR BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ, EN KIYMETLİMİZDİR.”

Amatör Spor Haftası açılışında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, “Amatör branşlarda yeni bireylerin spora kazandırılması için tüm ekibimizle gece gündüz demeden çalışıyor; altyapıya, tesisleşmeye ve spor organizasyonlarına çok büyük önem veriyoruz.” dedi. “Amatör sporlar dün olduğu gibi bugün de bizim göz bebeğimiz, en kıymetlimizdir.” ifadelerini kullanan İlman, amatörlerin şartlarının her geçen gün daha iyi hale getirildiğini sözlerine ekledi. İlman, spor kulüpleri yetkililerine spor ahlakı almış bir nesil yetiştirmeyi amaç edindikleri için teşekkür etti.

CEŞEN ‘HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ”

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, konuşmasında amatörlerin her geçen gün büyüdüğünü, bu büyümede amatörlere yapılan maddi manevi desteklerin önemli bir yer tuttuğunu belirtti. Ceşen, amatör ruhla yapılan her spor dalının geleceğe dair gençliğe duyulan güvenin bir simgesi olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından sporcular alanda kurulan zemin üzerinde gösterilerini sundu. Etkinlikler kapsamında hafta boyunca Basketbol, Hentbol, Okçuluk ve Curling branşlarında turnuvalar, Atletizm Gençlik Koşusu gibi faaliyetlerin yapılacağı bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.