Anadolu Gençlik Derneği Siyer-İ Nebi Sınavı Denizli’de Yapıldı

EĞİTİM 19.12.2016 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Anadolu Gençlik Derneği Siyer-İ Nebi Sınavı Denizli’de Yapıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Anadolu Gençlik Derneği Siyer-İ Nebi Sınavı Denizli’de Yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) tarafından geleneksel olarak tüm Türkiye genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yapılan Siyer-i Nebi sınavı Denizli’de tamamladı. Denizli den 3 bin’in üzerinde öğrencinin katıldığı sınava Türkiye geneli 800 bin öğrenci katıldı. Denizli merkez de 4 okulda yapılan sınava Acıpayam, Babadağ, Beyağaç,Buldan, Çameli,Çivril, Güney, Kale, Sarayköy, Tavas, Serihisar, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde de kurulan sınav merkezlerinde, öğrenciler ter döktü.                     HEDEF ÖRNEK BİR NESİL YETİŞTİRMEK Sınav hakkında bilgi veren AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, iyinin, güzelin, faydalının, ahlak ve maneviyatın hakim olacağı şuurlu bir gençlik için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Bu Yarışmanın amacı, Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar, Liseler ve İmam Hatipler Komisyonu bünyesinde Siyer-i Nebi yarışması düzenlemektir. Bu yarışma ile ortaokul ve lise öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.s) hayatı hakkında daha hassas ve daha ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlayarak, örnek bir nesil yetiştirmek en başlıca hedeflerdendir. İyiyi ve güzeli kendine şiar edinmiş teşkilatımızın güzeli yaygınlaştırmasında Siyer-i Nebi yarışmasından istifade ederek mesajımızı en doğru ve etkili bir şekilde muhatap kitlemize ulaştırmayı amaçlıyoruz’’ dedi.   SONUÇLAR 31 ARALIK MEKKE’NİN FETHİ GECESİNDE AÇIKLANACAK AGD Denizli Ortaokullar Komisyonu Başkanı Ali Kocaköse ise, "Sevgili Peygamberimizin hayatının daha iyi öğrenilmesine yapılabilecek küçük bir katkıyı, en büyük bahtiyarlık kabul edenler bulunduğu müddetçe, Efendimiz hakkında daha birçok eser, program, yarışmalar düzenlenecektir. Bu bağlamda günümüzde gerek uyuşturucu, Alkol, sigara, gerek diziler gibi gençlerimizi ahlak ve maneviyatını tahrip etmektedir. Bizler milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirerek bu ifsadın önüne geçebiliriz. Bunun için Siyer-i Nebi Yarışması yaparak, ortaokullu, liseli gençlerin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile oluyoruz. Bizler Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) razı olacağı bir gençlik yetiştirmek istiyoruz" diye konuştu. Sosyal Medya da hastagh rekorları kıran ve toplumun önemli bir kısmının da olumlu tepkilerini alan Siyer- i Nebi yarışması sonuçları 31 Aralık günü AGD’nin Tüm Türkiye de yapacağı Mekke’nin Fethi Gecesinde açıklanacak ödüller ise yine aynı gün il ve Türkiye bazında dereceye giren öğrencilere takdim edilecek.          
denizli haber / denizli 20 haber / Anadolu Gençlik Derneği Siyer-İ Nebi Sınavı Denizli’de Yapıldı

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) tarafından geleneksel olarak tüm Türkiye genelindeki ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik yapılan Siyer-i Nebi sınavı Denizli’de tamamladı. Denizli den 3 bin’in üzerinde öğrencinin katıldığı sınava Türkiye geneli 800 bin öğrenci katıldı.


Denizli merkez de 4 okulda yapılan sınava Acıpayam, Babadağ, Beyağaç,Buldan, Çameli,Çivril, Güney, Kale, Sarayköy, Tavas, Serihisar, Merkezefendi ve Pamukkale ilçelerinde de kurulan sınav merkezlerinde, öğrenciler ter döktü.

                   

HEDEF ÖRNEK BİR NESİL YETİŞTİRMEK

Sınav hakkında bilgi veren AGD Denizli Şube Başkanı Hamza Öztürk, iyinin, güzelin, faydalının, ahlak ve maneviyatın hakim olacağı şuurlu bir gençlik için çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, "Bu Yarışmanın amacı, Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar, Liseler ve İmam Hatipler Komisyonu bünyesinde Siyer-i Nebi yarışması düzenlemektir. Bu yarışma ile ortaokul ve lise öğrencilerinin aidiyet duygularını pekiştirmek, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (s.a.s) hayatı hakkında daha hassas ve daha ayrıntılı bilgi edinmelerini sağlayarak, örnek bir nesil yetiştirmek en başlıca hedeflerdendir. İyiyi ve güzeli kendine şiar edinmiş teşkilatımızın güzeli yaygınlaştırmasında Siyer-i Nebi yarışmasından istifade ederek mesajımızı en doğru ve etkili bir şekilde muhatap kitlemize ulaştırmayı amaçlıyoruz’’ dedi.

 


SONUÇLAR 31 ARALIK MEKKE’NİN FETHİ GECESİNDE AÇIKLANACAK

AGD Denizli Ortaokullar Komisyonu Başkanı Ali Kocaköse ise, "Sevgili Peygamberimizin hayatının daha iyi öğrenilmesine yapılabilecek küçük bir katkıyı, en büyük bahtiyarlık kabul edenler bulunduğu müddetçe, Efendimiz hakkında daha birçok eser, program, yarışmalar düzenlenecektir. Bu bağlamda günümüzde gerek uyuşturucu, Alkol, sigara, gerek diziler gibi gençlerimizi ahlak ve maneviyatını tahrip etmektedir. Bizler milli ve manevi değerlere bağlı bir gençlik yetiştirerek bu ifsadın önüne geçebiliriz. Bunun için Siyer-i Nebi Yarışması yaparak, ortaokullu, liseli gençlerin Peygamber Efendimizin hayatını okumasına vesile oluyoruz. Bizler Sevgili Peygamberimizin (S.A.V) razı olacağı bir gençlik yetiştirmek istiyoruz" diye konuştu.


Sosyal Medya da hastagh rekorları kıran ve toplumun önemli bir kısmının da olumlu tepkilerini alan Siyer- i Nebi yarışması sonuçları 31 Aralık günü AGD’nin Tüm Türkiye de yapacağı Mekke’nin Fethi Gecesinde açıklanacak ödüller ise yine aynı gün il ve Türkiye bazında dereceye giren öğrencilere takdim edilecek. 

 

 

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.