Antalya’daki Deprem Denizli’yi de salladı

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.11.2023 - 15:56, Güncelleme: 08.11.2023 - 16:07
 

Antalya’daki Deprem Denizli’yi de salladı

Merkez üssü Antalya –Korkuteli’nde saat 15.39’da meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem Denizli’de de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Antalya-Korkuteli olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) ise depremin Antalya-Korkuteli’nde 4.5  şiddetinde derinliğinin ise 95.4 km olduğunu duyurdu. Antalya’da meydana gelen deprem Denizli ve çevre illerden de hissedildi.
Merkez üssü Antalya –Korkuteli’nde saat 15.39’da meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem Denizli’de de hissedildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Antalya-Korkuteli olan 4,4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) ise depremin Antalya-Korkuteli’nde 4.5  şiddetinde derinliğinin ise 95.4 km olduğunu duyurdu.

Antalya’da meydana gelen deprem Denizli ve çevre illerden de hissedildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.