ASKF’DE Görev Dağılımı Yapıldı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.07.2023 - 11:11, Güncelleme: 20.07.2023 - 11:11
 

ASKF’DE Görev Dağılımı Yapıldı

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (AKSF) 16. Olağan Genel Kurulu’nda bir kez daha seçilen Feyyaz Ceşen başkanlığındaki yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi. 3 yıl boyunca Denizli amatör ailesine hizmet vereceklerini ifade eden Feyyaz Ceşen, “Bu güzel aileyi çok daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılan 16. Olağan Genel Kurulu’nda delegelerin oylarıyla Feyyaz Ceşen’in listesi seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde devir teslim yapılan Denizli ASKF’de yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi. Feyyaz Ceşen başkanlığında yapılan toplantıda seçimin değerlendirmesi ile birlikte görev dağılımı da yapıldı. Ceşen’in başkanlık yapacağı 3 yıllık sürede Ahmet Aytekin Genel Sekreter olarak hizmet verecek. Muhammet Karataş ve Mehmet Kabakçı’nın başkanvekili olarak görev aldığı yönetimde Mustafa Doğan, Selim Erol, Ömer Çimen, Emrah Ay ve Osman Küçükşahal başkan yardımcısı oldu. Ayhan Matrak’ın Mali sayman olarak belirlendiği ASKF yönetiminde Yaşar Güvenli Alt Yapı ve Spor Faaliyetleri Sorumluluğu, Seyhan Duru Ar-Ge ve Sponsorluklardan Sorumlu üye, Tolga Erdey Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu üye, Bekir Dönmez Tesislerden sorumlu üye ve Oğuz Karakaya da futbol dışı branşlardan sorumlu üye olarak görev yapacak. Öte yandan yeni dönem için Denizli Futbol İl Temsilcisi olarak Cihan Çoban atandı. AMACIMIZ DENİZLİ’Yİ DAHA İYİ YERLERE TAŞIMAK Denizli’de amatör futbolun başına 2 yıllık aradan sonra yeniden geçen Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Bu çatı altında yer alan tüm kulüplerin mensuplarıyla birlikte Denizli amatörü büyük bir aile. Biz bu güzel aileye daha önceki dönemlerde olduğu gibi hizmet etmek için göreve talip olduk. Yapılan seçimlerde de kıymetli delegelerimizin destekleriyle yeniden göreve geldik. Daha önceki dönemlerde edindiğimiz tecrübelerimizle Denizli amatörünü daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı gerçekleştirdik. Yeni sezonla ilgili planlamalar başta olmak üzere çalışmalarımızı planladık. Hedefimiz Denizli’nin adını örnek projelerle Türkiye’ye duyurmak. Yeni dönemin Denizli amatör ailesi için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun (AKSF) 16. Olağan Genel Kurulu’nda bir kez daha seçilen Feyyaz Ceşen başkanlığındaki yönetim görev dağılımını gerçekleştirdi. 3 yıl boyunca Denizli amatör ailesine hizmet vereceklerini ifade eden Feyyaz Ceşen, “Bu güzel aileyi çok daha iyi yerlere getirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda 4 Temmuz 2023 tarihinde yapılan 16. Olağan Genel Kurulu’nda delegelerin oylarıyla Feyyaz Ceşen’in listesi seçilmişti. Geçtiğimiz günlerde devir teslim yapılan Denizli ASKF’de yeni yönetim ilk toplantısını gerçekleştirdi. Feyyaz Ceşen başkanlığında yapılan toplantıda seçimin değerlendirmesi ile birlikte görev dağılımı da yapıldı. Ceşen’in başkanlık yapacağı 3 yıllık sürede Ahmet Aytekin Genel Sekreter olarak hizmet verecek.

Muhammet Karataş ve Mehmet Kabakçı’nın başkanvekili olarak görev aldığı yönetimde Mustafa Doğan, Selim Erol, Ömer Çimen, Emrah Ay ve Osman Küçükşahal başkan yardımcısı oldu. Ayhan Matrak’ın Mali sayman olarak belirlendiği ASKF yönetiminde Yaşar Güvenli Alt Yapı ve Spor Faaliyetleri Sorumluluğu, Seyhan Duru Ar-Ge ve Sponsorluklardan Sorumlu üye, Tolga Erdey Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu üye, Bekir Dönmez Tesislerden sorumlu üye ve Oğuz Karakaya da futbol dışı branşlardan sorumlu üye olarak görev yapacak. Öte yandan yeni dönem için Denizli Futbol İl Temsilcisi olarak Cihan Çoban atandı.

AMACIMIZ DENİZLİ’Yİ DAHA İYİ YERLERE TAŞIMAK

Denizli’de amatör futbolun başına 2 yıllık aradan sonra yeniden geçen Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Bu çatı altında yer alan tüm kulüplerin mensuplarıyla birlikte Denizli amatörü büyük bir aile. Biz bu güzel aileye daha önceki dönemlerde olduğu gibi hizmet etmek için göreve talip olduk. Yapılan seçimlerde de kıymetli delegelerimizin destekleriyle yeniden göreve geldik. Daha önceki dönemlerde edindiğimiz tecrübelerimizle Denizli amatörünü daha iyi yerlere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızla bir araya gelerek görev dağılımı gerçekleştirdik. Yeni sezonla ilgili planlamalar başta olmak üzere çalışmalarımızı planladık. Hedefimiz Denizli’nin adını örnek projelerle Türkiye’ye duyurmak. Yeni dönemin Denizli amatör ailesi için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.