Atık toplama aracı apartmana çarparak durdu

DENİZLİ 12.08.2017 - 11:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Atık toplama aracı apartmana çarparak durdu

Denizli Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında faciadan dönüldü. Kazada 2 kişi yaralandı.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında faciadan dönüldü. Kazada 2 kişi yaralandı.   Kaza Topraklık Mahallesi 684 sokakta meydana geldi. İddialara göre, seyir halindeki 43 SP 940 plakalı otomobil ile 20 AVS 27 plakalı atık ve kağıt toplama aracı dikkatsizlik sonrası çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle atık ve kağıt toplama aracı kontrolü kaybederek sokakta bulunan Akın Apartmanın  bahçe duvarını yıktı daha sonra apartmanın 1. Kat duvarına çarparak durabildi. Çarpma sonrası apartman sakinleri deprem oluyor sanarak kendilerini dışarı attı. Kazaya ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı. Çarpma sonucu atık ve kağıt toplama aracında bulunan iki kişin yaralandı. Kazada apartman girişinde kimsenin olmaması olası faciaucuz atlatıldı.   112 Acil Servis merkezine ihbar sonrası olay yerine gelen itfaiye ekipleri kazada yaralanan 2  vatandaşı  çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralı vatandaşlara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.   Kaza sonrası her iki araçta ağır maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.      
Denizli Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında faciadan dönüldü. Kazada 2 kişi yaralandı.

Denizli Pamukkale İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında faciadan dönüldü. Kazada 2 kişi yaralandı.

 

Kaza Topraklık Mahallesi 684 sokakta meydana geldi. İddialara göre, seyir halindeki 43 SP 940 plakalı otomobil ile 20 AVS 27 plakalı atık ve kağıt toplama aracı dikkatsizlik sonrası çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle atık ve kağıt toplama aracı kontrolü kaybederek sokakta bulunan Akın Apartmanın  bahçe duvarını yıktı daha sonra apartmanın 1. Kat duvarına çarparak durabildi. Çarpma sonrası apartman sakinleri deprem oluyor sanarak kendilerini dışarı attı. Kazaya ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı. Çarpma sonucu atık ve kağıt toplama aracında bulunan iki kişin yaralandı. Kazada apartman girişinde kimsenin olmaması olası faciaucuz atlatıldı.

 

112 Acil Servis merkezine ihbar sonrası olay yerine gelen itfaiye ekipleri kazada yaralanan 2  vatandaşı  çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralı vatandaşlara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı.

 

Kaza sonrası her iki araçta ağır maddi hasar meydana geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.