Avukat Haluk Değirmenci Vefat etti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.08.2022 - 14:25, Güncelleme: 28.08.2022 - 14:46
 

Avukat Haluk Değirmenci Vefat etti

Denizli’de avukatlık yapan ve AK Parti Denizli İl Başkanlığı eski il yöneticisi olarak görev yapan Avukat Haluk Değirmenci hayatını kaybetti.

Değirmenci’nin geçirdiği trafik kazasından kaynaklı beyninde sorun oluştuğu ve daha sonra ameliyat olduktan sonra tedavisinin devam ettiği belirtildi. Pamukkale Üniversite Hastanesi’nde tedavi gören Değirmenci’den bugün üzücü haber geldi.  53 yaşındaki Değirmenci’nin ölüm haberi başta ailesi, akrabaları, Denizli hukuk ve siyaset camiasını yasa boğdu. Haluk Değirmenci’nin cenazesi yarın (Pazartesi) günü ikindi namazına müteakip Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi(Külliye) Camiinden alınarak Çakmak Mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.
Denizli’de avukatlık yapan ve AK Parti Denizli İl Başkanlığı eski il yöneticisi olarak görev yapan Avukat Haluk Değirmenci hayatını kaybetti.

Değirmenci’nin geçirdiği trafik kazasından kaynaklı beyninde sorun oluştuğu ve daha sonra ameliyat olduktan sonra tedavisinin devam ettiği belirtildi. Pamukkale Üniversite Hastanesi’nde tedavi gören Değirmenci’den bugün üzücü haber geldi.  53 yaşındaki Değirmenci’nin ölüm haberi başta ailesi, akrabaları, Denizli hukuk ve siyaset camiasını yasa boğdu.

Haluk Değirmenci’nin cenazesi yarın (Pazartesi) günü ikindi namazına müteakip Pamukkale Üniversitesi Müftü Ahmet Hulusi Efendi(Külliye) Camiinden alınarak Çakmak Mezarlığına son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.