Ayağını makinaya kaptıran genç öldü

ASAYİŞ 16.08.2016 - 18:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Ayağını makinaya kaptıran genç öldü

denizli haber / denizli 20 haber / Ayağını makinaya kaptıran genç öldü

Denizli’de meydana gelen korkunç iş kazasında 22 yaşındaki 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.   Edinilen bilgiye göre, Denizli’de özel bir kablo şirketinde çalışan 22 yaşındaki Orhan U. 5 Ağustos 2016 Cuma günü vardiyasının bitmesine yarım saat kala saat 23.30’da aktarma makinesinde kablo aktarırken ayak bileğinden kendini makineye kaptırdı. Makinenin dönmeye devam etmesiyle genç işçinin vücudu defalarca beton zemine çarptı. Vücuduna darbeler alan gencin olay yerinde can verdiği belirtildi.   Orhan U.’nun çığlıklarını duyan arkadaşları yardım etmek istese de ellerinden bir şey gelmedi. Çalışma arkadaşlarını ve ailesini üzüntüye boğan Orhan U.’nun bekar olduğu belirtildi. Gencin cenazesi yapılan incelemelerden sonra Cumartesi günü defnedildi.   Haber: Zekican Şenkaya
denizli haber / denizli 20 haber / Ayağını makinaya kaptıran genç öldü

Denizli’de meydana gelen korkunç iş kazasında 22 yaşındaki 1 kişi feci şekilde hayatını kaybetti.
 

Edinilen bilgiye göre, Denizli’de özel bir kablo şirketinde çalışan 22 yaşındaki Orhan U. 5 Ağustos 2016 Cuma günü vardiyasının bitmesine yarım saat kala saat 23.30’da aktarma makinesinde kablo aktarırken ayak bileğinden kendini makineye kaptırdı. Makinenin dönmeye devam etmesiyle genç işçinin vücudu defalarca beton zemine çarptı. Vücuduna darbeler alan gencin olay yerinde can verdiği belirtildi.

 

Orhan U.’nun çığlıklarını duyan arkadaşları yardım etmek istese de ellerinden bir şey gelmedi. Çalışma arkadaşlarını ve ailesini üzüntüye boğan Orhan U.’nun bekar olduğu belirtildi. Gencin cenazesi yapılan incelemelerden sonra Cumartesi günü defnedildi.

 

Haber: Zekican Şenkaya

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.