Aydem Enerji Başkan Danışmanı Yurtseven'in kızı Amerika’ya gelin gidiyor

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 21.08.2023 - 11:34, Güncelleme: 21.08.2023 - 11:34
 

Aydem Enerji Başkan Danışmanı Yurtseven'in kızı Amerika’ya gelin gidiyor

Aydem Enerji Holding Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Ömer Yurtseven'in kızı Merve Yurtseven, Amerikan petrol arama şirketinde proje mühendisi olan Zafer Ercan ile hayatını birleştirdi.

Çalışma hayatına Aydem Yenilenebilir Enerji Şirketi'nin İnsan Kaynakları biriminde başlayan, Kanada’da dil eğitiminden sonra Uluslararası SAP kuruluşu NTT DATA Business Solutions Türkiye’de proje yöneticiliği yapan Merve Yurtseven, Amerikan petrol arama şirketinde proje mühendisi olarak çalışan Zafer Ercan ile düzenlenen görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi. Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın nikahını kıydığı genç çiftin düğününe Aydem Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı başta olmak üzere Denizli siyaset, sanayi, bürokrasi, iş dünyası ve basın camiasının temsilcileri, Yurtseven ve Ercan ailelerinin yakınları ile Aydem Enerji ailesinin üyeleri katıldı. Amerika’nın Teksas eyaletinin Houston kentinde yaşayacak olan Merve Yurtseven, "Çok heyecanlı ve mutluyum" diyerek duygularını ifade ederken, eşi Zafer Ercan da, “Bir ömür boyu birlikte olacağımız güzel bir mutluluğa başlıyoruz” diye konuştu. Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Aydem Enerji Holding Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Ömer Yurtseven ise, “Kızımızı evlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir anne baba için en güzel gülerden birisi. Bugün gurur ve mutluluk duyacağımız bir anı olarak aile seyir defterimizde yerini alacak. Büyütüp yetiştirdiğiniz, meslek sahibi yaptığınız evladınızı evlendirmek güzel bir duygu. O da bizler gibi kendisine bir yuva kurdu” şeklinde konuştu.
Aydem Enerji Holding Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Ömer Yurtseven'in kızı Merve Yurtseven, Amerikan petrol arama şirketinde proje mühendisi olan Zafer Ercan ile hayatını birleştirdi.

Çalışma hayatına Aydem Yenilenebilir Enerji Şirketi'nin İnsan Kaynakları biriminde başlayan, Kanada’da dil eğitiminden sonra Uluslararası SAP kuruluşu NTT DATA Business Solutions Türkiye’de proje yöneticiliği yapan Merve Yurtseven, Amerikan petrol arama şirketinde proje mühendisi olarak çalışan Zafer Ercan ile düzenlenen görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi.

Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın nikahını kıydığı genç çiftin düğününe Aydem Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı başta olmak üzere Denizli siyaset, sanayi, bürokrasi, iş dünyası ve basın camiasının temsilcileri, Yurtseven ve Ercan ailelerinin yakınları ile Aydem Enerji ailesinin üyeleri katıldı.


Amerika’nın Teksas eyaletinin Houston kentinde yaşayacak olan Merve Yurtseven, "Çok heyecanlı ve mutluyum" diyerek duygularını ifade ederken, eşi Zafer Ercan da, “Bir ömür boyu birlikte olacağımız güzel bir mutluluğa başlıyoruz” diye konuştu.

Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür eden Aydem Enerji Holding Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Ömer Yurtseven ise, “Kızımızı evlendirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bir anne baba için en güzel gülerden birisi. Bugün gurur ve mutluluk duyacağımız bir anı olarak aile seyir defterimizde yerini alacak. Büyütüp yetiştirdiğiniz, meslek sahibi yaptığınız evladınızı evlendirmek güzel bir duygu. O da bizler gibi kendisine bir yuva kurdu” şeklinde konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.