Aydın-Denizli Otoyolu projesinde Kumkısık Kavşak Köprüsü inşaatı başlıyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.08.2022 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 15:56
 

Aydın-Denizli Otoyolu projesinde Kumkısık Kavşak Köprüsü inşaatı başlıyor

Denizli ile Aydın arasındaki ulaşım süresini 70 dakikaya düşürecek otoyol projesinin önemli ayaklarından birisi olan Kumkısık Kavşak Köprüsü inşaatına yarından itibaren başlanacağı duyuruldu.

Yapımı devam eden Aydın-Denizli Otoyolu’nun Kumkısık Kavşağı’ndan Denizli yönüne doğru 2 kilometrede Aydın- Denizli Otoyolu mevcut yol kesişimin de üst geçit köprü imalatına başlaması nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi. Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Aydın – Denizli Devlet Yolunun Kumkısık Kavşak Köprüsü Trafik İşaretleme projesi çerçevesindeki çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. Proje çalışmaları nedeniyle Aydın – Denizli Devlet Yolunun Kumkısık Kavşağından Denizli yönüne doğru 2’inci kilometrede Aydın – Denizli Otoyolu mevcut yol kesişiminde üstgeçit köprü imalatına başlanacak. Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet Devret Modeli ile yapılması, işletilmesi ve devri işinde çalışmaları devam eden Kumkısık Kavşak Köprüsü, Hacı Eyüplü Kavşağı ve Menderes Bulvarı trafik işaretleme Projesi çalışmaları kapsamında Trafik Düzenleme Komisyonu’nca rapor hazırlandı. Rapora göre, çalışmalar dahilinde trafik işaretlemelerinin yapılabilmesi ve önlemlerin alınması amacıyla yolun bazı bölgelerinde kapatmaların yapılacağı kaydedildi. Proje dahilindeki çalışmaların 31 Aralık 2022 tarihine kadar bitirilmesinin hedeflendiği bildirildi.
Denizli ile Aydın arasındaki ulaşım süresini 70 dakikaya düşürecek otoyol projesinin önemli ayaklarından birisi olan Kumkısık Kavşak Köprüsü inşaatına yarından itibaren başlanacağı duyuruldu.

Yapımı devam eden Aydın-Denizli Otoyolu’nun Kumkısık Kavşağı’ndan Denizli yönüne doğru 2 kilometrede Aydın- Denizli Otoyolu mevcut yol kesişimin de üst geçit köprü imalatına başlaması nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından yürütülen Aydın – Denizli Devlet Yolunun Kumkısık Kavşak Köprüsü Trafik İşaretleme projesi çerçevesindeki çalışmalar yarın itibariyle başlıyor. Proje çalışmaları nedeniyle Aydın – Denizli Devlet Yolunun Kumkısık Kavşağından Denizli yönüne doğru 2’inci kilometrede Aydın – Denizli Otoyolu mevcut yol kesişiminde üstgeçit köprü imalatına başlanacak.

Aydın-Denizli Otoyolu Projesi Yap-İşlet Devret Modeli ile yapılması, işletilmesi ve devri işinde çalışmaları devam eden Kumkısık Kavşak Köprüsü, Hacı Eyüplü Kavşağı ve Menderes Bulvarı trafik işaretleme Projesi çalışmaları kapsamında Trafik Düzenleme Komisyonu’nca rapor hazırlandı.

Rapora göre, çalışmalar dahilinde trafik işaretlemelerinin yapılabilmesi ve önlemlerin alınması amacıyla yolun bazı bölgelerinde kapatmaların yapılacağı kaydedildi. Proje dahilindeki çalışmaların 31 Aralık 2022 tarihine kadar bitirilmesinin hedeflendiği bildirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.