Babadağ özlediği hizmetlere kavuşacak

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.03.2024 - 15:23, Güncelleme: 22.03.2024 - 15:23
 

Babadağ özlediği hizmetlere kavuşacak

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ’ı özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ ilçesini özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Zolan, Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuştuğunu hatırlatarak bu tarihten itibaren kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını söyledi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak Babadağ ilçesinde de temas etmedik yer bırakmadıklarını, sokak sokak döşedikleri kilit parke taşlarıyla vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmediğini anlatan Başkan Zolan, altyapıdan üstyapıya, itfaiyeden mezarlık hizmetlerine ilçenin en ücra mahallesine kadar hizmet götürdüklerini belirtti. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Büyükşehir Belediyemizle gözbebeğimiz Babadağ’ın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Biz Babadağ’ı seviyoruz, Babadağ da bizi seviyor. İnşallah bundan sonra da Sayın Murat Kumral ile Babadağ’ımız özlediği hizmetlere kavuşacak. El ele gönül gönüle vatandaşlarımızın dertlerine derman olmayı sürdüreceğiz” dedi. Öncelik istihdam projeleri Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ise, önceliklerinin istihdama ve iş alanlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar olduğunu belirterek Babadağ Sanayi Sitesi, TOKİ, doğalgaz ve imar çalışmalarının olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti. Yayla turizmi gibi ilçelerini canlandırarak göçü tersine çevirmeyi amaçladıklarını işaret eden Kumral, “Babadağ ilçemizin neye ihtiyacı varsa bu doğrultuda hareket edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte ilçemizi özlediği hizmetlere kavuşturacağız. Hak ettiği hizmeti alan güzel bir Babadağ hayal ediyoruz. Babadağ ilçemizde vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah kaldığımız yerden devam etmeye ve güzel hizmetler yapmaya talibiz” ifadelerini kullandı.  
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ’ı özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ile birlikte Babadağ ilçesini özlediği hizmetlere kavuşturacaklarını söyledi. Başkan Zolan, Denizli’nin 2014 yılında büyükşehir statüsüne kavuştuğunu hatırlatarak bu tarihten itibaren kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını söyledi. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi olarak Babadağ ilçesinde de temas etmedik yer bırakmadıklarını, sokak sokak döşedikleri kilit parke taşlarıyla vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmediğini anlatan Başkan Zolan, altyapıdan üstyapıya, itfaiyeden mezarlık hizmetlerine ilçenin en ücra mahallesine kadar hizmet götürdüklerini belirtti. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Büyükşehir Belediyemizle gözbebeğimiz Babadağ’ın güzelliğine güzellik katmaya devam ediyoruz. Biz Babadağ’ı seviyoruz, Babadağ da bizi seviyor. İnşallah bundan sonra da Sayın Murat Kumral ile Babadağ’ımız özlediği hizmetlere kavuşacak. El ele gönül gönüle vatandaşlarımızın dertlerine derman olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Öncelik istihdam projeleri

Babadağ Belediye Başkan Adayı Murat Kumral ise, önceliklerinin istihdama ve iş alanlarını geliştirmeye yönelik çalışmalar olduğunu belirterek Babadağ Sanayi Sitesi, TOKİ, doğalgaz ve imar çalışmalarının olmazsa olmaz projeleri olduğunu belirtti. Yayla turizmi gibi ilçelerini canlandırarak göçü tersine çevirmeyi amaçladıklarını işaret eden Kumral, “Babadağ ilçemizin neye ihtiyacı varsa bu doğrultuda hareket edeceğiz. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan ile birlikte ilçemizi özlediği hizmetlere kavuşturacağız. Hak ettiği hizmeti alan güzel bir Babadağ hayal ediyoruz. Babadağ ilçemizde vatandaşlarımızın teveccühü ile inşallah kaldığımız yerden devam etmeye ve güzel hizmetler yapmaya talibiz” ifadelerini kullandı.  

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.