Babadağ'da iki ev alevlere teslim oldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.05.2021 - 09:21, Güncelleme: 30.05.2021 - 16:44
 

Babadağ'da iki ev alevlere teslim oldu

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde meydana gelen yangında iki ev kullanılmaz hale geldi. Sabah saatlerine meydana gelen yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu

Yangın, sabah saat 06.00 sıralarında Babadağ İlçesi, Cumhuriyet Mahellesi Düvenönü mevkide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Işık’a ait boş evde sabah saat 06.00 civarında dumanların çıktığı fark edildi. Dumanların hemen ardından alevlerin yükselmesi ile hemen yanında bulunan Muharrem Girgin’e ait evesıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Babadağ, Sarayköy ve Denizli Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahalede bulunan itfaiye ekipleri kontrol altına aldığı yangını yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve mahallelilerin çabası ile kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Meydana gelen yangında herhangi can kaybı ve yaralanma yaşanmazken yanan iki ev kullanılmaz hale geldi.  
Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde meydana gelen yangında iki ev kullanılmaz hale geldi. Sabah saatlerine meydana gelen yangın çevrede korku ve paniğe neden oldu

Yangın, sabah saat 06.00 sıralarında Babadağ İlçesi, Cumhuriyet Mahellesi Düvenönü mevkide meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Işık’a ait boş evde sabah saat 06.00 civarında dumanların çıktığı fark edildi. Dumanların hemen ardından alevlerin yükselmesi ile hemen yanında bulunan Muharrem Girgin’e ait evesıçradı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye Babadağ, Sarayköy ve Denizli Büyükşehir Belediyesine ait itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahalede bulunan itfaiye ekipleri kontrol altına aldığı yangını yaklaşık 2 saatlik çalışmasının ardından söndürüldü.

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ve mahallelilerin çabası ile kontrol altına alınan yangın söndürüldü. Meydana gelen yangında herhangi can kaybı ve yaralanma yaşanmazken yanan iki ev kullanılmaz hale geldi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.