Babadağ’da trafik kazası! 4 yaralı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 22.10.2023 - 12:11, Güncelleme: 22.10.2023 - 12:18
 

Babadağ’da trafik kazası! 4 yaralı

Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında taklalar atan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Babadağ ilçe çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  kız arkadaşından ayrıldığı için alkol aldığı iddia edilen Tolga Baş’ın kullandığı 07 SF 614 plakalı otomobil,  virajı alamayınca kontrolü kaybederek 4 takla atarak ancak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Tolga Baş (22) kazada göğüs kısmı omuz ve bileğinden aldığı darbelerle yaralanırken otomobilde bulunan Şevket K. (18), Hasan K. (18) ve Mehmet G. (18) kazadan hafifi yaralı olarak kurtuldu. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde müdahale eden sağlık ekipleri yaralıları önce Babadağ Devlet Hastanesi’ne ardından yapılan sevkle Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan 4 yaralı bu sabah taburcu edildiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. VİDEO İÇİN TIKLAYIN!
Denizli’nin Babadağ İlçesi’nde meydana gelen tek taraflı trafik kazasında taklalar atan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece Babadağ ilçe çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  kız arkadaşından ayrıldığı için alkol aldığı iddia edilen Tolga Baş’ın kullandığı 07 SF 614 plakalı otomobil,  virajı alamayınca kontrolü kaybederek 4 takla atarak ancak durabildi. Kazada otomobil sürücüsü Tolga Baş (22) kazada göğüs kısmı omuz ve bileğinden aldığı darbelerle yaralanırken otomobilde bulunan Şevket K. (18), Hasan K. (18) ve Mehmet G. (18) kazadan hafifi yaralı olarak kurtuldu.

Kazanın ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Yaralılara olay yerinde müdahale eden sağlık ekipleri yaralıları önce Babadağ Devlet Hastanesi’ne ardından yapılan sevkle Pamukkale Üniversite Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan 4 yaralı bu sabah taburcu edildiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.