Babadağlı gençlerden sokak hayvanları için yeni proje

DENİZLİ 21.03.2021 - 11:55, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Babadağlı gençlerden sokak hayvanları için yeni proje

Denizli'nin Babadağ İlçesi’nde kuşlar için ağaçlara elma asan gençler şimdide ‘Bir kap su bir kap mama” projeleri ile sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcıyor.   Babadağ İlçesi’nde bir grup gencin aç kalan kuşlar için pazardan aldıkları 20 kilo elmayı ilçenin belirli yerlerindeki ağaçlara asarak ihtiyaçlarını karşıladı. Gençler şimdilerde ise plastik su borularından yaptıkları su ve mama kapları ile sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcıyor.   Yardımsever gençlerden Selman Yıldırım; “Kuşlar için yaptığımız proje dikkatleri çekerek takdir toplamıştı. İlçe merkezinin muhtelif yerlerine  ‘Bir Kap Su Bir Kap Mama ‘projesiyle kedi ve köpekleri unutmadık.  İlk önce üç yerle başladık ve Babadağ’ın bütün mahallelerinde yapmayı hedefliyoruz. Merhamet edene Allah da merhamet eder; yerdekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin desturu ile yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.  

Denizli'nin Babadağ İlçesi’nde kuşlar için ağaçlara elma asan gençler şimdide ‘Bir kap su bir kap mama” projeleri ile sokakta yaşayan kedi ve köpeklerin yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcıyor.

 

Babadağ İlçesi’nde bir grup gencin aç kalan kuşlar için pazardan aldıkları 20 kilo elmayı ilçenin belirli yerlerindeki ağaçlara asarak ihtiyaçlarını karşıladı. Gençler şimdilerde ise plastik su borularından yaptıkları su ve mama kapları ile sokak hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için çaba harcıyor.

 

Yardımsever gençlerden Selman Yıldırım; “Kuşlar için yaptığımız proje dikkatleri çekerek takdir toplamıştı. İlçe merkezinin muhtelif yerlerine  ‘Bir Kap Su Bir Kap Mama ‘projesiyle kedi ve köpekleri unutmadık.  İlk önce üç yerle başladık ve Babadağ’ın bütün mahallelerinde yapmayı hedefliyoruz. Merhamet edene Allah da merhamet eder; yerdekilere merhamet edin ki göktekiler de size merhamet etsin desturu ile yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.