Babasına araçla çarpan evlat karakola teslim oldu

DENİZLİ 03.10.2017 - 13:46, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Babasına araçla çarpan evlat karakola teslim oldu

Denizli Merkezefendi ilçesinde babasına arabayla çarparak kaçan kişi, karakola teslim oldu. Baba çarpma sonrası yere yıkıldı, ama onu asıl yıkan evladının yaptığıydı.   Olay, bugün Bakırlı Mahallesi 128 sokakta yaşandı. Sosyal Medyada,  Denizli Trafik ve Yaşam Grubu’nda paylaşılan bu fotoğraflar yürekleri dağlarken çok sert tepki çekti.   Bakırlı Mahallesi 128 sokakta yaşanan olay da sebebi henüz belirlenmeyen nedenle babası ile tartışan oğlu sinirlenince olanlar oldu. Görgü şahitlerinin iddialarına göre, Bastonla zor ayakta duran babasıyla tartışan evlat, otomobille çarpıp kaçtı ve karakola teslim oldu. İddiaya göre, baba-oğul yol kenarında bir konu hakkında tartışıyordu. Oğul, sinirlenince otomobile yöneldi, herkes oğlunun arabayla gideceğini düşünürken, oğlu otomobili babasının üstüne sürdü çarparak babasını yere düşürdü.   Otomobille hızla uzaklaşan oğulun karakola giderek teslim olduğu öğrenilirken, çevredeki vatandaşlar tarafında olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi.  Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaşlı adam ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yerde hareketsiz yatan baba hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.       FOTO: Denizli Trafik Yaşam Grubu / Alparslan Çetin

Denizli Merkezefendi ilçesinde babasına arabayla çarparak kaçan kişi, karakola teslim oldu. Baba çarpma sonrası yere yıkıldı, ama onu asıl yıkan evladının yaptığıydı.

 

Olay, bugün Bakırlı Mahallesi 128 sokakta yaşandı. Sosyal Medyada,  Denizli Trafik ve Yaşam Grubu’nda paylaşılan bu fotoğraflar yürekleri dağlarken çok sert tepki çekti.

 

Bakırlı Mahallesi 128 sokakta yaşanan olay da sebebi henüz belirlenmeyen nedenle babası ile tartışan oğlu sinirlenince olanlar oldu. Görgü şahitlerinin iddialarına göre, Bastonla zor ayakta duran babasıyla tartışan evlat, otomobille çarpıp kaçtı ve karakola teslim oldu. İddiaya göre, baba-oğul yol kenarında bir konu hakkında tartışıyordu. Oğul, sinirlenince otomobile yöneldi, herkes oğlunun arabayla gideceğini düşünürken, oğlu otomobili babasının üstüne sürdü çarparak babasını yere düşürdü.

 

Otomobille hızla uzaklaşan oğulun karakola giderek teslim olduğu öğrenilirken, çevredeki vatandaşlar tarafında olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi. Olay yerine sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi.  Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası yaşlı adam ambulans ile hastaneye kaldırıldı.


Yerde hareketsiz yatan baba hastaneye kaldırılırken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 

FOTO: Denizli Trafik Yaşam Grubu / Alparslan Çetin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.