Bahtiyar Oğlak mahalleye renk kattı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 01.06.2022 - 10:08, Güncelleme: 01.06.2022 - 10:32
 

Bahtiyar Oğlak mahalleye renk kattı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde Adem Türk isimli esnaf 1 haftalıkken aldığı oğlağı çocuğu gibi seviyor ve besliyor. Gün içerisinde dükkânında baktığı oğlak, çevreye renk katarken yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.

Şirinliği ile caddeye renk katan isminin Bahtiyar olduğu oğlak, özellikle çocuk müşterilerin ilgi odağı haline geldi. Akşamları evinin bahçesinde yaptığı yerde bakımını yapan Adem Türk, gündüzleri ise dükkanında bakımını üstlendi. İki çocuk babası Türk, biberonla anne sütü içirdiği Bahtiyar’ı 3’üncü evlatları yerine koyduklarını belirtti. Yoğun ilgiden memnun olan Bahtiyar bölgenin maskotu haline geldi. Kuzuyu bir haftalıkken alıp beslediğini söyleyen Adem Türk , köpek yerine oğlak bakmak istediğini belirterek, “Çevremdeki herkes onu çok seviyor ve beslemek için de istiyor. Evimizin bahçesinde ona bir alan oluşturduk. Orada uyuyor. Ancak Bahtiyar, çok soğuk olduğu günlerde bizimle kalıyor. İş yerimize ve evimize renk getirdi. Bir yere gidecek olursam bile arkamdan geliyor. Kendisiyle bebek gibi ilgileniyoruz. Temiz bir hayvan, kokmuyor. Bir şeyleri kemirmeyi çok seviyor" diye konuştu. VİDEO İŞLENİYOR...
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde Adem Türk isimli esnaf 1 haftalıkken aldığı oğlağı çocuğu gibi seviyor ve besliyor. Gün içerisinde dükkânında baktığı oğlak, çevreye renk katarken yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oluyor.

Şirinliği ile caddeye renk katan isminin Bahtiyar olduğu oğlak, özellikle çocuk müşterilerin ilgi odağı haline geldi. Akşamları evinin bahçesinde yaptığı yerde bakımını yapan Adem Türk, gündüzleri ise dükkanında bakımını üstlendi. İki çocuk babası Türk, biberonla anne sütü içirdiği Bahtiyar’ı 3’üncü evlatları yerine koyduklarını belirtti. Yoğun ilgiden memnun olan Bahtiyar bölgenin maskotu haline geldi.

Kuzuyu bir haftalıkken alıp beslediğini söyleyen Adem Türk , köpek yerine oğlak bakmak istediğini belirterek, “Çevremdeki herkes onu çok seviyor ve beslemek için de istiyor. Evimizin bahçesinde ona bir alan oluşturduk. Orada uyuyor. Ancak Bahtiyar, çok soğuk olduğu günlerde bizimle kalıyor. İş yerimize ve evimize renk getirdi. Bir yere gidecek olursam bile arkamdan geliyor. Kendisiyle bebek gibi ilgileniyoruz. Temiz bir hayvan, kokmuyor. Bir şeyleri kemirmeyi çok seviyor" diye konuştu.

VİDEO İŞLENİYOR...

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.