Bakan Albayrak bugün Denizli'de olacak!

GÜNDEM 09.03.2020 - 09:17, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Bakan Albayrak bugün Denizli'de olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün bir dizi ziyaretler için Denizli’ye geliyor.   Bakan Albayrak, bugün Denizli’de iş dünyası ile bir araya gelmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunacağı belirtildi. Albayrak’ın tekstil kenti Denizli’de önemli açıklamaların yapması bekleniyor.   Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, Denizli ziyaretinde Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan'ın moderatörlüğünde, kamu bankaları ve bakanlık üst düzey bürokratlarıyla “Türkiye İçin Değişim Başlıyor, Denizli İş Dünyası Buluşması” istişare toplantısı geçekleşeceği belirtildi.   İş dünyası ile buluşan Albayrak, daha sonra AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle görüşecek.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, bugün bir dizi ziyaretler için Denizli’ye geliyor.

 

Bakan Albayrak, bugün Denizli’de iş dünyası ile bir araya gelmesinin ardından AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunacağı belirtildi. Albayrak’ın tekstil kenti Denizli’de önemli açıklamaların yapması bekleniyor.

 

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın, Denizli ziyaretinde Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan'ın moderatörlüğünde, kamu bankaları ve bakanlık üst düzey bürokratlarıyla “Türkiye İçin Değişim Başlıyor, Denizli İş Dünyası Buluşması” istişare toplantısı geçekleşeceği belirtildi.

 

İş dünyası ile buluşan Albayrak, daha sonra AK Parti Denizli İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek partililerle görüşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.