Bakan Bozdağ açıkladı! Denizli’ye Bölge Adliye Mahkemesi

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.05.2022 - 15:18, Güncelleme: 18.05.2022 - 15:18
 

Bakan Bozdağ açıkladı! Denizli’ye Bölge Adliye Mahkemesi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'nda, içinde Denizli’nin de olduğu 3 ilde Bölge Adliye Mahkemesi, 4 ilde ise İdari Adliye Mahkemeleri kurulacağını açıkladı. Milletvekili Şahin Tin, açıklama sonrası Bakan Bozdağ ile görüşerek teşekkür etti.

Yeni kurulacak mahkemelerle ilgili alınan kararı açıklayan Bozdağ, "Yeni dönemde de yeni mahkemeler kurma konusunda adımlar atacağız. Dün imzaladım, Ağrı, Kars, Bingöl, Kırklareli'nde yeni idare mahkemeleri kuruyoruz. Ayrıca Tekirdağ, Malatya ve Denizli'de bölge adliye mahkemeleri kuruyoruz." bilgisini paylaştı. Bakan Bozdağ’ın Denizli ile ilgili Bölge Adliye Mahkemesi kararını imzaladığını belirtmesi üzerine, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Bakan Bozdağ ile görüşerek teşekkür etti. “DENİZLİ, HAKKI OLAN BİR HİZMETE DAHA KAVUŞUYOR” Milletvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamada; Denizli’mize ‘Bölge Adliye Mahkemesi’ kurulma kararı Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ tarafından imzalandı. Alınan bu karar ile ‘istinaf’ süreçleri hızlanacak, yargılama süreçlerinde ‘adaletin zamanında tecellisine’ önemli katkılar sunulacaktır. Bölge Adliye Mahkemesi müjdesini veren Adalet Bakanımız ile görüşüp şükranlarımızı ilettik. Denizli, hakkı olan bir hizmete daha AK Parti ile kavuşuyor. Gayretimiz halkımızın adil karara makul sürede erişmesi, Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Toplantısı'nda, içinde Denizli’nin de olduğu 3 ilde Bölge Adliye Mahkemesi, 4 ilde ise İdari Adliye Mahkemeleri kurulacağını açıkladı. Milletvekili Şahin Tin, açıklama sonrası Bakan Bozdağ ile görüşerek teşekkür etti.

Yeni kurulacak mahkemelerle ilgili alınan kararı açıklayan Bozdağ, "Yeni dönemde de yeni mahkemeler kurma konusunda adımlar atacağız. Dün imzaladım, Ağrı, Kars, Bingöl, Kırklareli'nde yeni idare mahkemeleri kuruyoruz. Ayrıca Tekirdağ, Malatya ve Denizli'de bölge adliye mahkemeleri kuruyoruz." bilgisini paylaştı.

Bakan Bozdağ’ın Denizli ile ilgili Bölge Adliye Mahkemesi kararını imzaladığını belirtmesi üzerine, Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Bakan Bozdağ ile görüşerek teşekkür etti.

“DENİZLİ, HAKKI OLAN BİR HİZMETE DAHA KAVUŞUYOR

Milletvekili Şahin Tin, yaptığı açıklamada; Denizli’mize ‘Bölge Adliye Mahkemesi’ kurulma kararı Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ tarafından imzalandı. Alınan bu karar ile ‘istinaf’ süreçleri hızlanacak, yargılama süreçlerinde ‘adaletin zamanında tecellisine’ önemli katkılar sunulacaktır. Bölge Adliye Mahkemesi müjdesini veren Adalet Bakanımız ile görüşüp şükranlarımızı ilettik. Denizli, hakkı olan bir hizmete daha AK Parti ile kavuşuyor. Gayretimiz halkımızın adil karara makul sürede erişmesi, Hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.