Bakan Ersoy Denizli'ye geliyor

KÜLTÜR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 07.11.2023 - 15:28, Güncelleme: 07.11.2023 - 15:28
 

Bakan Ersoy Denizli'ye geliyor

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı tamamlanan il Halk Kütüphanesi'nin açılışı için Denizli'ye geliyor

Denizli, 8 Kasım Çarşamba günü, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ağırlamaya hazırlanıyor. Bakan Ersoy, Denizli'nin kültürel ve turistik zenginliklerini ön plana çıkarmak amacıyla gerçekleştireceği ziyaret kapsamında çeşitli etkinliklere katılacak. Mehmet Nuri Ersoy'un Denizli ziyaretinin en önemli durağı, Denizli İl Halk Kütüphanesi'nin açılışı olacak. Saat 12.00'de gerçekleşecek olan resmi açılış töreniyle yeni ve modern bir kütüphane olarak hizmete sunulan bu tesis, kültür ve edebiyat tutkunlarını ağırlayacak. Daha sonra Bakan Ersoy, saat 14.00'te Hierapolis Antik Kenti'nde bir basın lansmanına katılacak. Bu etkinlik, bölgenin tarihî ve kültürel zenginliklerini vurgulayacak.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı tamamlanan il Halk Kütüphanesi'nin açılışı için Denizli'ye geliyor

Denizli, 8 Kasım Çarşamba günü, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ağırlamaya hazırlanıyor. Bakan Ersoy, Denizli'nin kültürel ve turistik zenginliklerini ön plana çıkarmak amacıyla gerçekleştireceği ziyaret kapsamında çeşitli etkinliklere katılacak.

Mehmet Nuri Ersoy'un Denizli ziyaretinin en önemli durağı, Denizli İl Halk Kütüphanesi'nin açılışı olacak. Saat 12.00'de gerçekleşecek olan resmi açılış töreniyle yeni ve modern bir kütüphane olarak hizmete sunulan bu tesis, kültür ve edebiyat tutkunlarını ağırlayacak.

Daha sonra Bakan Ersoy, saat 14.00'te Hierapolis Antik Kenti'nde bir basın lansmanına katılacak. Bu etkinlik, bölgenin tarihî ve kültürel zenginliklerini vurgulayacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.