Bakan Nebati Denizli’ye geldi!

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.04.2023 - 14:41, Güncelleme: 08.04.2023 - 14:41
 

Bakan Nebati Denizli’ye geldi!

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati bir dizi ziyaret ve incelemeler için Denizli’ye geldi.

Hava yoluyla Denizli’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’yi Çardak Havaalanından Vali Vekili Mehmet Okur, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Ahmet Yıldız ve il protokolü karşıladı. Bakan Nebati’nin bugün Denizli programında, saat 15.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Denizli İş Dünyası Temsilcileri toplantısı ile kentteki programına başlayacak. Daha sonra AK Parti Denizli İl Başkanlığı ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. İftarda iş dünyası temsilcileriyle buluşacak olan Nebati, programını tamamlayarak Denizli'den ayrılacak.
Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati bir dizi ziyaret ve incelemeler için Denizli’ye geldi.

Hava yoluyla Denizli’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati’yi Çardak Havaalanından Vali Vekili Mehmet Okur, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Ahmet Yıldız ve il protokolü karşıladı.

Bakan Nebati’nin bugün Denizli programında, saat 15.30’da Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek Denizli İş Dünyası Temsilcileri toplantısı ile kentteki programına başlayacak. Daha sonra AK Parti Denizli İl Başkanlığı ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek. İftarda iş dünyası temsilcileriyle buluşacak olan Nebati, programını tamamlayarak Denizli'den ayrılacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.