Baklan ve Çivril’deki hırsızlık olaylarının zanlıları yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.02.2022 - 09:01, Güncelleme: 26.02.2022 - 09:01
 

Baklan ve Çivril’deki hırsızlık olaylarının zanlıları yakalandı

Denizli’nin Baklan ve Çivril ilçelerinde kendilerini kaymakamlık görevlisi olarak tanıtarak girdikleri evlerde hırsızlık yapan 3 kişi JASAT ve jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca faili meçhul hırsızlık olayların aydınlatılmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalarda, Baklan ve Çivril ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili operasyon düzenledi. Hırsızlık olaylarını, H.C.E., G.E. ve E.E.  isimli şahısların kendilerini kaymakamlık görevlisi olarak tanıtarak, odun/kömür yardımı yapacakları bahanesi ile gittikleri evlerden hırsızlık yaptıkları tespit edildi. Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Baklan ve Çivril ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından müşterek yapılan başarılı operasyon sonucunda H.C.E., G.E. ve E.E.  isimli şahıslar kaçmaya fırsat verilmeden yakalandı. Yakalanan H.C.E., G.E. ve E.E. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.
Denizli’nin Baklan ve Çivril ilçelerinde kendilerini kaymakamlık görevlisi olarak tanıtarak girdikleri evlerde hırsızlık yapan 3 kişi JASAT ve jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Denizli İl Jandarma Komutanlığınca faili meçhul hırsızlık olayların aydınlatılmasına yönelik olarak yürütülen çalışmalarda, Baklan ve Çivril ilçelerinde meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili operasyon düzenledi.

Hırsızlık olaylarını, H.C.E., G.E. ve E.E.  isimli şahısların kendilerini kaymakamlık görevlisi olarak tanıtarak, odun/kömür yardımı yapacakları bahanesi ile gittikleri evlerden hırsızlık yaptıkları tespit edildi.

Jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Baklan ve Çivril ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından müşterek yapılan başarılı operasyon sonucunda H.C.E., G.E. ve E.E.  isimli şahıslar kaçmaya fırsat verilmeden yakalandı.

Yakalanan H.C.E., G.E. ve E.E. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.