Balıkçı Pazarı müşterilerini bekliyor!

DENİZLİ 01.09.2018 - 16:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Balıkçı Pazarı müşterilerini bekliyor!

Balıkçıların ve balıkçı esnafının iple çektiği 1 Eylül'de av yasağının sona ermesi ile balıkçı tezgahları balıklarla doldu.   Denizlerde av yasağının sona ermesiyle birlikte 'Vira Bismillah' diyerek denize açılan balıkçılar sezona iyi bir başlangıç yaptı. Denizli Balık Pazarı'nda tezgahlardaki bolluk nedeniyle özellikle hamsi ve sardalyenin bol olduğu pazarda hamsinin kilogram fiyatı 15 liraya satılıyor.     "Balığın bol olması balıkçı esnafının yüzünü güldürdü" 1 Eylül balık yasağının sona ermesiyle birlikte denize açılan balıkçılar ağları dolu döndü. İlk hamsinin bol olduğunu belirten Denizlisporlu Kardeşler işletme sahibi Gökhan Arslan, "Balık sezonu açılmasının ardından balıkların bol olduğunu görmek biz balıkçıları çok sevindirdi. Sezonun açılmasıyla birlikte Denizli halkına taze balıkları getirmeye başladık.  Denizde hamsi ve sardalyenin çok olması nedeniyle 15 liradan satışa sunduk. Sardalyede omega-3 fazla olduğu için doktorlar tavsiye ediyor.  Vatandaşlarımıza daha uygun fiyatta taze balıkları ulaştırmaktan dolayı mutluyuz. Balık sezonumuz geldi, balıksever Denizlili vatandaşalrımızı pazarımıza bekliyoruz" dedi.     Pazarda balık fiyatları Denizli Balıkçı Pazarında sezon açılışının ilk gününde tezgahlarda yerini alan çupra 30, levrek 30, hamsi, sardalya, mezgit, kökez 15 liradan, uskumru 20, deniz levreği  ve deniz çuprasının fiyatları ise 50 ile 60 lira arası değiştiği belirtildi. Esnafın sezonun ilk gününde fiyatları geçen yılki fiyatlardan satışa sunduğu ifade edildi.        

Balıkçıların ve balıkçı esnafının iple çektiği 1 Eylül'de av yasağının sona ermesi ile balıkçı tezgahları balıklarla doldu.

 

Denizlerde av yasağının sona ermesiyle birlikte 'Vira Bismillah' diyerek denize açılan balıkçılar sezona iyi bir başlangıç yaptı. Denizli Balık Pazarı'nda tezgahlardaki bolluk nedeniyle özellikle hamsi ve sardalyenin bol olduğu pazarda hamsinin kilogram fiyatı 15 liraya satılıyor.

 

 

"Balığın bol olması balıkçı esnafının yüzünü güldürdü"

1 Eylül balık yasağının sona ermesiyle birlikte denize açılan balıkçılar ağları dolu döndü. İlk hamsinin bol olduğunu belirten Denizlisporlu Kardeşler işletme sahibi Gökhan Arslan, "Balık sezonu açılmasının ardından balıkların bol olduğunu görmek biz balıkçıları çok sevindirdi. Sezonun açılmasıyla birlikte Denizli halkına taze balıkları getirmeye başladık.  Denizde hamsi ve sardalyenin çok olması nedeniyle 15 liradan satışa sunduk. Sardalyede omega-3 fazla olduğu için doktorlar tavsiye ediyor.  Vatandaşlarımıza daha uygun fiyatta taze balıkları ulaştırmaktan dolayı mutluyuz. Balık sezonumuz geldi, balıksever Denizlili vatandaşalrımızı pazarımıza bekliyoruz" dedi.

 

 

Pazarda balık fiyatları

Denizli Balıkçı Pazarında sezon açılışının ilk gününde tezgahlarda yerini alan çupra 30, levrek 30, hamsi, sardalya, mezgit, kökez 15 liradan, uskumru 20, deniz levreği  ve deniz çuprasının fiyatları ise 50 ile 60 lira arası değiştiği belirtildi. Esnafın sezonun ilk gününde fiyatları geçen yılki fiyatlardan satışa sunduğu ifade edildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.