Balkon perdeleri alev aldı

DENİZLİ 05.10.2016 - 16:45, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Balkon perdeleri alev aldı

denizli haber / denizli 20 haber / Balkon perdeleri alev aldı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde Halk Caddesi’nde bir evin balkonunda bulunan perde yanmaya başladı.   İddialara göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesinde bu sabaha karşı 04.00 sıralarında Halk caddesinde bir evin balkonunda bulunan perde komşusu tarafından yakıldığı ifade edildi.     Yakılan perdeyi söndürmeye ilk olarak yan dairede komşuları olan bir vatandaş su ile müdahaleye etmeye çalıştı. Perdedeki alevlere uzak olduğundan dolayı fazla müdahale edemedi. İddialara göre, daha sonra aynı daireden bir kadın çıkıp balkonda yanan perdeye bakarak 'Bana İftira Attı' ifadesini kullandığı belirtildi. Olay yerinden geçen vatandaşların iddialarına göre, komşusunun perdesini kadın ateşe verdi. Daha sonra kadın balkona çıkıp 'bana iftira attığından yaktım' dediği iddia edildi. Perdelerden kopan alev parçaları cadde üzerinde bulunan diğer işyerlerini tehlikeye attı. Olay yerine kısa sürede polis ekipleri ve 2 araçla Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri geldi. Edinilen bilgiye göre, Polis ekiplerinin evin balkon perdelerinin nasıl yandı sorusuna bilmiyoruz diye yanıt verildiği belirtildi. Yangın kısa sürede hiç bir yere sıçramadan kendiliğinden söndü. İtfaiye ekipleri önlem amaçlı balkonda soğutma çalışması başlattı.   
denizli haber / denizli 20 haber / Balkon perdeleri alev aldı

Denizli Pamukkale İlçesi’nde Halk Caddesi’nde bir evin balkonunda bulunan perde yanmaya başladı.

 


İddialara göre, Denizli'nin Pamukkale İlçesinde bu sabaha karşı 04.00 sıralarında Halk caddesinde bir evin balkonunda bulunan perde komşusu tarafından yakıldığı ifade edildi.

 

 

Yakılan perdeyi söndürmeye ilk olarak yan dairede komşuları olan bir vatandaş su ile müdahaleye etmeye çalıştı. Perdedeki alevlere uzak olduğundan dolayı fazla müdahale edemedi.

İddialara göre, daha sonra aynı daireden bir kadın çıkıp balkonda yanan perdeye bakarak 'Bana İftira Attı' ifadesini kullandığı belirtildi. Olay yerinden geçen vatandaşların iddialarına göre, komşusunun perdesini kadın ateşe verdi. Daha sonra kadın balkona çıkıp 'bana iftira attığından yaktım' dediği iddia edildi. Perdelerden kopan alev parçaları cadde üzerinde bulunan diğer işyerlerini tehlikeye attı. Olay yerine kısa sürede polis ekipleri ve 2 araçla Denizli Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri geldi.

Edinilen bilgiye göre, Polis ekiplerinin evin balkon perdelerinin nasıl yandı sorusuna bilmiyoruz diye yanıt verildiği belirtildi. Yangın kısa sürede hiç bir yere sıçramadan kendiliğinden söndü. İtfaiye ekipleri önlem amaçlı balkonda soğutma çalışması başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.