Balkondan atlayarak ağır yaralan genç kız yaşam mücadelesini kaybetti

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.09.2023 - 15:00, Güncelleme: 11.09.2023 - 15:00
 

Balkondan atlayarak ağır yaralan genç kız yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Sarayköy İlçesinde yaşadığı apartmanın ikinci katındaki evinin balkonundan kendini boşluğa bırakan 20 yaşındaki genç kız iki gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, Cumartesi günü Sarayköy İlçesi, Ahmetli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmetli Mahallesinde ailesi iler birlikte yaşayan 20 yaşındaki Leyla Tekeli, sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı balkondan atlayarak intihar girişiminde bulundu.  Talihsiz genç kız olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan ve durumunun kritik olduğu söylenen Tekeli'den bu sabah acı haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan genç kız hayatını kaybetti. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kız bugün Sarayköy Mahalle Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. 
Denizli'nin Sarayköy İlçesinde yaşadığı apartmanın ikinci katındaki evinin balkonundan kendini boşluğa bırakan 20 yaşındaki genç kız iki gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

Olay, Cumartesi günü Sarayköy İlçesi, Ahmetli Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmetli Mahallesinde ailesi iler birlikte yaşayan 20 yaşındaki Leyla Tekeli, sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı balkondan atlayarak intihar girişiminde bulundu.  Talihsiz genç kız olayda ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan ve durumunun kritik olduğu söylenen Tekeli'den bu sabah acı haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan genç kız hayatını kaybetti. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen genç kız bugün Sarayköy Mahalle Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak. 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.