Barajda erkek cesedi bulundu!

ASAYİŞ 27.07.2018 - 10:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Barajda erkek cesedi bulundu!

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Recep Yazıcıoğlu Barajı'nda 50 yaşlarındaolduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu.   Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde Recep Yazıcıoğlu Barajı'nda baraj kapaklarında 50 yaşlarında tahmin edilen erkek cesedi bulundu.   Bulunan cesedi incelemek için baraja polis ekipleri ve olay yeri incelem ekipleri sevk edildi. Cesedi sudan çıkarmak için Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Daira Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri olay yerinde hazırda bekledi.    Ayrıntılar geliyor... 

Denizli'nin Pamukkale İlçesi Recep Yazıcıoğlu Barajı'nda 50 yaşlarındaolduğu tahmin edilen bir erkek cesedi bulundu.

 

Edinilen bilgiye göre, Pamukkale İlçesi Gökpınar Mahallesi'nde bugün sabah saatlerinde Recep Yazıcıoğlu Barajı'nda baraj kapaklarında 50 yaşlarında tahmin edilen erkek cesedi bulundu.

 

Bulunan cesedi incelemek için baraja polis ekipleri ve olay yeri incelem ekipleri sevk edildi. Cesedi sudan çıkarmak için Denizli Büyükşehir Belediye İtfaiyesi Daira Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri olay yerinde hazırda bekledi.

 

 Ayrıntılar geliyor... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.